Doorzoek volledige site
01-01-0001
Vitruvius Academy: De architect en het ventilatievoorontwerp Mezzo, Beringen vitruviusacademy.be

Voor elke bouwaanvraag vanaf 1 januari 2016 moet een ventilatievoorontwerp (VVO) beschikbaar zijn voor de startverklaring van residentiële projecten. Maar naast deze verplichting binnen EPB-regelgeving is het uiteraard belangrijk dat wij als architecten, samen met de bouwheer, van bij de start van het ontwerp rekening houden met de ventilatie.

Voor elke bouwaanvraag vanaf 1 januari 2016 moet een ventilatievoorontwerp (VVO) beschikbaar zijn voor de startverklaring van residentiële projecten. Maar naast deze verplichting binnen EPB-regelgeving is het uiteraard belangrijk dat wij als architecten, samen met de bouwheer, van bij de start van het ontwerp rekening houden met de ventilatie.

Inclusief publicatie 'Het ventilatievoorontwerp. Een praktische gids voor systemen C en D'

Het naslagwerk 'Het ventilatievoorontwerp. Een praktische gids voor systemen C en D' (ca 150 blz.) bevat een handig stappenplan: van de keuze voor het systeem tot het bepalen van de aansluiting met de buitenwereld. U vindt er de ontwerprichtlijnen in 14 stappen, twee cases die bij elke stap worden besproken, plannen en een checklist. Met bij elke stap aandachtspunten en concrete toepassingen voor beide systemen.

Deze NAV-publicatie t.w.v. 70 euro is inbegrepen in de deelnameprijs.

 

PRAKTISCH

Data & Locatie

Donderdag 25 januari 2018 – Mezzo, Paalsesteenweg 170, 3583 Beringen
Van 13u30 tot 17u00.

Lesgevers

arch. Saskia Gabriël, adviseur energieconsulentenproject NAV
ir.-arch. Pol Van Acoleyen, adviseur energieconsulentenproject NAV

Deelnameprijs

Leden: 150 euro (incl. Het naslagwerk 'Het ventilatievoorontwerp. Een praktische gids voor systemen C en D' (ca 150 blz.)  t.w.v. 70 euro.)
Niet-leden: 205 euro (incl. Het naslagwerk 'Het ventilatievoorontwerp. Een praktische gids voor systemen C en D' (ca 150 blz.)  t.w.v. 70 euro.)
Tot 40% korting met de KMO-portefeuille.

Deze bijdrage geeft recht op deelname aan het volledige programma, lesmateriaal en catering. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijvin