Doorzoek volledige site
01-01-0001
Vitruvius Academy: Het ABC van EPB Lamot, Mechelen vitruviusacademy.be

Als architect word je geconfronteerd met energiezuinig bouwen. De rol van de architect als ontwerper en raadgever is hier cruciaal.

Tijdens deze Vitruviuscursus starten ze met een overzicht van de procedure en de verschillende taken binnen de EPB-regelgeving. Wie doet wat in het verhaal en is de architect rechtstreeks of onrechtstreeks verantwoordelijk? Wie zijn de andere partners? En wat neem ik op in mijn overeenkomst met de bouwheer?

Vervolgens overlopen we de verschillende eisen binnen deze EPB-regelgeving. Wat houden deze eisen in en wanneer zijn ze op welk project van toepassing? Hoe worden de ventilatiedebieten bepaald voor residentiële en niet-residentiële projecten? Wat zijn bouwknopen en wanneer zijn deze verplicht in te rekenen? Wat zijn de verschillende installatie-eisen? Hoe wordt het maximaal E-peil bepaald voor een EPN-project? Wat is de impact van het S-peil?

Aan de hand van voorbeeldprojecten worden de EPB-regels afgetoetst en verschillende oplossingen meegegeven. (Dit betreft geen EPB-software opleiding.)

 

PRAKTISCH

Data & Locatie

Dinsdag 20 februari 2018 – Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen
Van 13u00 tot 17u00.

Lesgever

arch. Saskia Gabriël, adviseur energieconsulentenproject NAV

Deelnameprijs

NAV en AiNB-Leden: 115 euro
Niet-leden: 175 euro

Afgestudeerd in 2017? Schrijf je hier gratis in voor deze Vitruvius opleiding. 
Tot 40% korting met de KMO-portefeuille.

Deze bijdrage geeft recht op deelname aan het volledige programma, lesmateriaal en catering. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.

 

ORGANISATIE & INLICHTINGEN

Vitruvius Academy
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
Tel. 02 212 26 99  

E-mail: info@vitruviusacademy.be