Accoya Color Grey: duurzaam grijs hout voor terrassen en gevels

Als officieel distributeur van Accoya® hout, is Carpentier verheugd om de QuickClip® terrasplanken en gevelbekleding nu ook aan te bieden in een stijlvolle grijze variant. Accoya Color Grey, diep geïmpregneerd tot in de kern, biedt een hoogwaardige uitstraling en duurzaamheid.

Dankzij de kernkleuring is de grijze kleur van Accoya Color Grey bestand tegen afschilferen en afslijten, wat resulteert in een onderhoudsarme oplossing die jarenlang meegaat zonder de noodzaak van coatings of andere behandelingen. Dit materiaal voorkomt het natuurlijke vergrijzingsproces, waardoor terrassen en gevels vanaf dag één een consistent en aantrekkelijk uiterlijk behouden.

Milieuvriendelijk en veilig voor gebruik

Accoya Color Grey is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook milieuvriendelijk en 100% recyclebaar, met het prestigieuze Cradle to Cradle Gold-certificaat. Dit onderstreept de voordelen voor de circulaire economie en bevestigt de milieuvriendelijkheid van het product.

Uitgebreide toepassingen van accoya color grey

Carpentier biedt diverse profielen in Accoya Color Grey aan waaronder terrasplanken met een licht gebogen profiel en populaire gevelprofielen zoals Plus line, Fine line, en Halfhouts rabat. De combinatie van deze geavanceerde materialen met de onzichtbare Grad® bevestigingssysteem zorgt voor een snelle, naadloze plaatsing zonder zichtbare nagels of schroeven.

Deel dit artikel:
Onze partners