Anagram Sofa: een nieuwe kijk op comfort en stijl

Vitra introduceert de Anagram Sofa: een innovatief sofasysteem dat de dynamische veranderingen in onze levensstijlen naadloos integreert. Met een focus op comfort, functionaliteit, en esthetische vormgeving, belichaamt dit systeem de kenmerkende kwaliteit waar Vitra om bekend staat. Het Anagram Sofa systeem is ontworpen om flexibel in te spelen op zowel de alledaagse behoeften als de grote veranderingen in het leven.

Anagram is meer dan een sofa: het is een veelzijdig systeem bestaande uit diverse modules en elementen. Deze onderdelen kunnen snel en eenvoudig geherconfigureerd worden om te voldoen aan de wisselende eisen van moderne woon- en werkruimtes. De modulariteit van het Anagram Sofa systeem maakt het een ideale keuze voor een adaptieve leefomgeving.

Duurzaamheid en gemak in onderhoud

De stoffen bekleding van de Anagram Sofa kan gemakkelijk worden verwijderd voor reiniging of vervanging, waardoor langdurige frisheid en hygiëne gewaarborgd worden. Alle onderdelen van de sofa zijn ontworpen om aan het einde van hun levensduur eenvoudig gerecycled of op correcte wijze verwijderd te worden, zonder gebruik van lijm, laminaten of schuimmateriaal.

Ultiem comfort in elke setting

De Anagram Sofa is voorzien van grote, comfortabele zitkussens die perfect zijn voor zitten, loungen of een dutje. De flexibiliteit van de gestoffeerde panelen stelt gebruikers in staat om de sofa aan te passen aan diverse ruimtelijke behoeften, thuis, op kantoor of in openbare ruimtes.

Een eerste kijk: 3daysofdesign in Kopenhagen

De Anagram Sofa werd voor het eerst gepresenteerd tijdens het evenement 3daysofdesign in juni 2024 in de Vitra showroom te Kopenhagen. Dit gaf bezoekers een exclusieve eerste indruk van het innovatieve design en de functionaliteit van het nieuwe sofasysteem.

Panter&Tourron

Het ontwerp van de Anagram Sofa is het resultaat van een samenwerking met het Italiaans-Franse ontwerpersduo Panter&Tourron. De benadering van Stefano Panterotto en Alexis Tourron combineert design, technologie en een visie op duurzaam leven, wat resulteert in een flexibel loungesysteem dat is voorbereid op de toekomstige veranderingen in hoe we leven en werken.

Bron: Vitra
Deel dit artikel:
Onze partners