Asis-wastafelmeubel: elegant geïntegreerd, nu ook met armaturen

Voor moderne toiletten en badkamers introduceert emco Bad een nieuwe serie puristische wastafels met geïntegreerde onderbouwkast. De strak vormgegeven onderbouwkasten zijn in twee kleuren te leveren. Deze kunnen individueel worden toegepast, maar ook in combinatie met de emco Asis-modulen, omdat de kleuren harmonieus op Asis zijn afgestemd. Dankzij de vele afmetingen zijn de wastafelmeubels in elk project in te passen. En voor armaturen hoeft u niet meer te zoeken, want emco levert nu ook mooi bijpassende armaturen.

De vormgeving van het dunne blad van de wastafel en het rechtlijnige en strakke design van de onderbouwkast passen in de huidige trends, die wij ook zien bij o.a. moderne keukens. De goed gedefinieerde en stilistische buitenranden gaan vloeiend over in het optisch glad gevormde binnen deel van de wastafel. Deze heeft geen overloop, wel een afvoer eveneens van mineraalhars.

De wastafelmeubels zijn leverbaar in de breedtematen 400, 600, 800, 1.000 en 1.200 mm. Deze maten zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende emco lichtspiegelkasten. Het kleinste wastafelmeubel met een breedte van 400 mm is ontwikkeld voor toiletruimten en heeft een kleinere diepte, zodat deze optimaal in elk toilet past. Deze heeft bovendien een glazen deur, waarbij de scharnieren vanzelfsprekend links of recht geplaatst kunnen worden.

Harmonieus totaalbeeld

Voor een harmonieus totaalbeeld zijn de onderbouwkasten qua kleur mooi afgestemd op de functionele emco Asis-modulen. Hierbij kunt u kiezen uit optiwhite of het trendy zwart. Voor het eerst zijn alle modellen nu ook met emco armaturen leverbaar. Eveneens in een puristische design en naar keuze bedienbaar met één draaikiep-beugel of twee draaiknoppen. Voor de toepassing van wandkranen zijn de wastafels ook zonder gaten leverbaar.

Op het kleine model na zijn alle onderbouwkasten uitgerust met een uitschuifbare lade. Optioneel kan de lade voorzien worden van een passend opbergsysteem met een logische vakindeling voor kleine spullen.

Deel dit artikel:
Onze partners