ASSA ABLOY lanceert een nieuwe generatie docklevellers

Laadkades staan synoniem voor drukte en potentieel gevaar. Om de veiligheid en kwaliteit te garanderen biedt ASSA ABLOY een nieuwe duurzame serie docklevellers aan die naadloos kan worden geïntegreerd in allerhande activiteiten van laadkades. Dit slim en robuust assortiment combineert connectiviteit en intelligente engineering met slijtvaste duurzaamheid en legt zo de lat hoog voor laad- en losactiviteiten in de zwaarste omgevingen.

Robuust en slijtvast

Het volledige assortiment is gemaakt van hoogwaardig S355-staal voor een veilige, robuuste en flexibele verbinding tussen de laadkade en de vrachtwagen. Op deze manier zijn de docklevellers bestand tegen intense slijtage en wordt een maximale levensduur gegarandeerd. Bovendien vergemakkelijkt hun lichtgewicht de installatie. De extreme robuustheid van het hele systeem wordt nog eens aangevuld met een innovatief ontwerp dat solide prestaties levert en minimaal onderhoud vereist. De nieuwe docklevellers komen ook met minder onderdelen dan hun voorgangers.

"Minder onderdelen beperken de kans op vervanging van onderdelen" aldus Mads Bertelsen, productmanager, Docking Solutions. Volgens Bartelsen is de komst van deze nieuwe generatie docklevellers een ware gamechanger die de evolutie in design, engineering en veiligheid die ASSA ABLOY doormaakt, maximaal weerspiegelt. De lancering van dit gamma luidt ook een nieuw tijdperk in van nieuwe opportuniteiten voor bedrijven.

Operationeel efficiënt

De nieuwe docklevellers zijn verkrijgbaar in teledock- en swingdockversies voor zowel binnen- als buitenlaadhuizen. Hun veelzijdigheid komt tegemoet aan verschillende specifieke behoeften op de
laadkade. Sommigen zijn uitgerust met ruimtebesparende oplossingen. Daarnaast garanderen ze ze veiligheid en efficiëntie op het werkterrein en zijn ze bijzonder zuinig qua energieverbruik. Combineren we dit met hun flexibiliteit in gebruik en bediening en met hun intelligente inzetbaarheid, dan zullen deze ASSA ABLOY docklevellers onthaald worden als een ware innovatie voor de sector. Omdat deze nieuwe serie docklevellers ook IoT enabled is, opent dit ook nieuwe perspectieven voor allerlei laad- en losactiviteiten.

ASSA ABLOY Insight: geïntegreerde connectiviteit

Het digitale platform, ASSA ABLOY Insight, laat toe om slijtage te monitoren en zo de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de docklevellers te verhogen waardoor nog betere en duurzamere beslissingen kunnen genomen worden. De geïntegreerde connectiviteit stelt de gebruiker in staat om gegevens te bewaken, te controleren en te gebruiken voor een duidelijk en nauwkeurig overzicht van al zijn activiteiten. Ook de onderhoudsbehoeften kunnen hierdoor voorspeld worden, wat tijd en geld bespaart. In combinatie met de sectionale poorten met IoT-ondersteuning is het mogelijk om de status van de dockingstations altijd en overal van op afstand te bewaken.

Serviceovereenkomst op maat

Dankzij een serviceovereenkomst verwerft de gebruiker de volledige controle over de ASSA ABLOY-systemen, de processen en de kosten. Een scala aan optionele digitale diensten maakt het
vervolgens mogelijk om preventieve maatregelen te treffen die een soepele werking van de systemen instandhouden en zo het onderhoud tot een minimum kunnen beperken. Serviceovereenkomsten kunnen onderhoudsgericht zijn of de systeemprestaties optimaliseren. De overeenkomsten worden op maat gemaakt volgens de specifieke behoeften van de klant.

Bron: ASSA ABLOY
Deel dit artikel:
Onze partners