ASSA ABLOY Opening Solutions neemt deel aan Realty, dé vastgoedbeurs in België

ASSA ABLOY Opening Solutions neemt deel aan Realty, de grootste beurs voor vastgoedprofessionals in België, op 20 en 21 september in Brussel. De specialist in veiligheidsoplossingen en toegangscontrole zal er zijn oplossingen voorstellen aan een publiek dat bestaat uit de belangrijkste publieke en private ontwikkelaars, investeerders en beleidsadviseurs die ons land rijk is.

Wie in België op de een of andere manier professioneel bezig is met vastgoed, heeft Realty, dat doorgaat in het prachtig herbestemde Gare Maritime in Brussel, ongetwijfeld al lang met stip aangeduid in zijn agenda. Met gastsprekers uit binnen- en buitenland die komen praten over de toekomst van het vastgoed en alle grote vastgoedspelers die er een stand hebben, vormt de beurs immers de ideale gelegenheid om te netwerken. Op Realty komen daarnaast ook de laatste ontwikkelingen en technologieën die relevant (kunnen) zijn voor de vastgoedwereld aan bod. Ook ASSA ABLOY neemt in die context deel aan de beurs. Aan de stand met nummer 12 zal de specialist in deurbeveiliging en toegangscontrole meer uitleg geven over zijn oplossingen.

Zo zal ASSA ABLOY er onder meer uitleg geven over zijn BIM-tool Openings Studio™ en wat die in het ontwerp van een vastgoedproject kan betekenen. Openings Studio™ is een gratis te downloaden BIM-tool – compatibel met Revit en Archicad maar ook geschikt voor 2D-workflows – die gebruikt wordt voor het specifiëren van hang- en sluitwerk en toegangscontrole. ASSA ABLOY gelooft immers net als zovelen in de ontwerp-, bouw- en vastgoedsector dat BIM’en de toekomst is, omdat alle belanghebbenden bij een bouwproject, van architect over ingenieur tot aannemer en onderaannemers, op elk moment aan een BIM-model kunnen (werken), er in de software feedback op kunnen geven en er telkens de meest recente info kunnen uithalen.

“Door te werken met ASSA ABLOY Openings Studio™ doe je eigenlijk een beroep op het sterke team van specifiers dat ASSA ABLOY rijk is”, vertelt Mattias Colla, BIM Manager Benelux bij ASSA ABLOY. “Die specialisten ontzorgen je na een automatische analyse van je BIM-project door de tool op het vlak van het opstellen van deurenlijsten, meetstaten … Doordat ASSA ABLOY met Openings Studio™ rechtstreeks kan gaan BIM’en, kunnen we heel snel ‘pingpongen’ met de verschillende stakeholders over de deuroplossingen. Zij kunnen ons immers heel snel en gemakkelijk feedback geven over specifieke deuren. Op die manier kom je in recordtijd tot een volledig dossier van hang- en sluitwerk, dat niet alleen de architect maar ook gebouwbeheerders kunnen raadplegen.”

Interesse in de tool of andere vragen voor ASSA ABLOY? Breng dan op 20 of 21 september zeker een bezoekje aan de stand van ASSA ABLOY op Realty in Gare Maritime! Specification Director Benelux van ASSA ABLOY Alexandra Quix en haar team kijken er alvast naar uit elke Realty-bezoeker er hoogstpersoonlijk te mogen verwelkomen. Ook de collega’s van ASSA ABLOY Entrance Systems zullen er overigens te vinden zijn.

Deel dit artikel:
Onze partners