Atelier Lachaert Dhanis biedt unieke verblijven aan in Tielrode

Wie deze zomer er even op uit wil in eigen land, maar iets anders zoekt dan de typische en overbevolkte plekken zoals de kust en de Ardennen, kan terecht bij Atelier Lachaert Dhanis in Tielrode. Het kunstenaarsduo Sofie Lachaert en Luc Dhanis - bekend om hun trompe-l'oeil objecten en installaties op de grens van design en kunst - biedt unieke overnachtingen aan waarbij veiligheid en social distancing hand in hand gaan met Belgische topdesigners en kunstenaars, gastvrijheid, kwaliteit en rust.

Tielrode is een rustig dorpje in een uitgestrekt beschermd natuurgebied. Natuurliefhebbers vinden er hun gading door de grote diversiteit aan planten en dieren en kunnen vogels en dieren - groot en klein - spotten bij de slikken en schorren van de Schelde en Durme. En met een waterbus vaar je tot hartje Antwerpen.

In deze kwetsbare tijden wordt er extra aandacht besteed aan hygiƫne en social distancing. Maar er is meer: de inrichting en service is gericht op gezond en duurzaam: voornamelijk natuurlijke materialen, geen stoffige vloertapijtjes, orthopedische matrassen gedekt met kwaliteitslinnen, (h)eerlijke, ambachtelijke, biologische, streekgebonden top-producten, vers en in huis bereid met respect voor dierenwelzijn.

Bij Lachaert Dhanis kan je terecht voor 3 formules:

Deel dit artikel:
Onze partners