Baden in sfeer met nieuwe accessoires

Je hebt mensen die graag ’s morgens van hun badkamer genieten, fris en opgewekt. En je hebt mensen die liever tegen de avond ontspannen, in een warme en meer geborgen sfeer. Met deze twee badkamertypes in gedachten, brengt Brabantia binnen haar ReNew-collectie vier nieuwe accessoires uit, in wit en donkergrijs. Met onder andere een duurzame weegschaal met dynamo.

Als Creative Designer bij Brabantia volgt Twan Verdonck de badkamertrends op de voet. “Veel badkamertrends komen nu uit Japan overgewaaid en gaan over fysieke en mentale fit- en gezondheid. De badkamer wordt daar ook steeds meer een ‘home spa’, een wellness-plek om even op adem te komen na een hectische werkdag.” Die zengedachte vertaalde Verdonck in de ReNew-badkamercollectie van Brabantia. “Alle accessoires zijn qua kleur op elkaar afgestemd, dat geeft rust. We kozen voor tijdloze tinten zoals wit, zwart, donkergrijs en zilvergrijs. Ook roestvrij staal blijft heel populair, om zijn tijdloze karakter en omdat het perfect past bij de meeste kranen en het meeste sanitair.”

Brabantia brengt de 4 nieuwe accessoires binnen ReNew – een spiegel, personenweegschaal, douche-caddy en een set stapelbare opbergpotjes – uit in het wit en donkergrijs. Twan Verdonck: “Zo sluiten ze perfect aan bij de twee badkamertypes. Sommige mensen kiezen voor wit. Ze willen frisheid en helderheid, willen van hun badkamer genieten in de ochtend. Maar anderen gaan juist voor donkergrijs platinum en zwart, voor een warmere sfeer. Zij genieten vooral van hun badkamer in de avond: even tijd voor jezelf, ontspannen met een heerlijk drankje erbij.”

Deel dit artikel:
Onze partners