barh stelt joined black collection voor

Na hun debuut tijdens Interieur Kortrijk 2018 en hun succesvolle deelname aan Collectible 2019, zat het jonge Belgische designlabel barh niet stil. Tijdens Collectible 2020 stelde barh zijn joined black collection aan het publiek voor, inclusief 2 unieke gepolierde stukken die speciaal voor Collectible werden ontwikkeld.

barh is een geavanceerd meubellabel, gekenmerkt door hun keuze van fijne materialen, designdetails en ambachtelijke finesse. Het gedreven team creëert vanuit een gezamenlijk buikgevoel en toetst zijn ontwerpen aan de inzichten van hun ecosysteem. Kwaliteit wordt aangevuld met doordachte low-tech details. barh ontwerpt naar eigen zeggen unieke creaties op maat van de meerwaardezoeker die zichzelf iets uitzonderlijks wilt gunnen.

joined collection | by barh

In de voorbije twee jaren heeft barh zijn eerste retail collectie vormgegeven. De ellipse collectie maakt daar deel van uit. De iconische familie van houten en marmeren ellipsvormige tafels wordt nu verkocht doorheen Europa en Noord-Amerika in standaardcollecties, op maat gemaakte versies en unieke collectible uitvoeringen.

De populaire vorm inspireerde het barh team om een serie bijzettafels te ontwerpen, gebaseerd op de ellips. Wat begon als een uitbreiding op de bestaande ellipse collectie werd al snel een volledig eigen reeks, de joined collectie. De naam spreekt voor zich. De tafels binnen deze familie hebben één ding gemeenschappelijk: ze hebben één knooppunt, of ‘joint’, waarrond het volledige tafeltje wordt opgebouwd en alle onderdelen samen houdt.

Met zijn joined collectie creëert barh een nieuwe, toegankelijke wereld van meubels die uitermate personaliseerbaar is, volledig in lijn met het barh-DNA. Dankzij de mooie details en de verschillende materiaalopties is er voor elk interieur een geschikte uitvoering. De fijnste marmers, metalen en houtsoorten worden verwerkt door Belgische ambachtslui om meubelstukken te maken die design at first sight zijn.

Deel dit artikel:
Onze partners