BASWA pleisterwerk voor rustige woon- en werkruimten

Al meer dan 30 jaar creëert het akoestisch BASWA pleisterwerk gedempte, rustige en serene woon- en werkruimten. BASWA Acoustic staat voor premium akoestisch pleisterwerk, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het geluidsabsorberend BASWA stucwerk is geschikt voor vlakke of hellende plafonds, gewelven, spitsbogen, koepels en muren. Het is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen, waarvan 93% gerecycled glas en marmerzand.

Met zijn knowhow, creativiteit en kwaliteit van materialen verbindt BASWA zich tot het bereiken van de hoogste akoestische werking en het mooiste esthetisch resultaat om aan de duurzaamheidseisen van een architectuur te voldoen die is gevoed vanuit de waarden van het ambachtelijk vakmanschap.

Met BASWA DTG is het assortiment akoestische pleisters van BASWA uitgebreid met een hoogwaardige flexibele oplossing en een absorptiegraad van αw 0,8. Zoals de naam al aangeeft, kunnen de akoestische panelen BASWA DTG snel en gemakkelijk rechtstreeks op het metalen onderconstructie worden gemonteerd. De panelen worden gecoat met BASWA Prime, een egalisatielaag gemaakt van gerecyclede glasbolletjes. BASWA DTG panelen worden afgewerkt met de natuurlijke en exclusieve look van BASWA Phon poreus marmerzandpleister, in een keuze uit BASWA Base, Fine of Top korrel (gestuct met de hand).

Gelijkmatige veroudering

De luchtdichtheid van het systeem zorgt voor een geleidelijke en gelijkmatige veroudering in de loop der jaren. Het BASWA onderhouds- en reparatieconcept geldt ook voor BASWA DTG. Het resultaat is een glad en naadloos plafond in een gezonde en aangename ruimte. Onze onderhoudsgids maakt het makkelijk om zijn oorspronkelijke akoestische en esthetische prestaties te behouden.

De levensduur van een akoestisch BASWA plafond wordt zo aanzienlijk verlengd, waardoor het een veilige en verantwoorde investering is.

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Sonogamma vind je terug op stand 64.

Bron: Sonogamma
Deel dit artikel:
Onze partners