Bauwerk en Yepp samen op Architect@Work

Als fabrikant en verdeler van verschillende A-merken in parket en soepele vloerbekleding ging Yepp vijf jaar geleden een intensieve samenwerking aan met het Zwitserse kwaliteitsmerk in parket, Bauwerk Parkett. Om die partnership in de kijker te zetten, nemen de bedrijven samen deel aan Architect@Work, dat op 9 en 10 mei plaatsvindt in Kortrijk Xpo.

De samenwerking tussen Yepp en Bauwerk Parkett resulteerde in een verregaande en persoonlijke relatie, mede dankzij de opvallend gelijklopende ondernemingswaarden. Beide ondernemingen stellen hoge kwaliteitseisen, worden gekenmerkt door een traditioneel verankerde innovatiedrang en hechten veel belang aan het ontwikkelen en verdelen van producten die bijdragen tot gezond wonen en leven. Het gezamenlijk doel is het merk Bauwerk Parkett in België op de kaart te zetten.

Parketoplossingen

Daarom besloten beide bedrijven om deel te nemen aan Architect@Work in Kortrijk. Met een focus op architecten en designers zal Yepp tijdens de beurs parketoplossingen naar voor schuiven die design, vakkennis en precisie uitstralen: Bauwerk Formpark QUADRATO en Bauwerk Formpark ROMBICO.

Transparant papier

Het design van de stand is bewust beperkt tot een minimum. De designpatronen die met de gepresenteerde parketformaten combineerbaar zijn, zijn op drie verschillende schalen gedrukt op transparant papier. Deze kunnen op een aantal verschillende grondplannen gelegd worden. Zo kan aan de bezoekers eenvoudig uitgelegd en getoond worden hoe de designpatronen de ruimtes beïnvloeden. Yepp zal op de stand ook staalborden ter beschikking hebben om de verschillende kleuren en het aanvoelen van het oppervlak aan te tonen.

Deel dit artikel:
Onze partners