Blum Spacetower ladekast biedt extra opslagruimte

Opbergkasten- en ladefabrikant Blum biedt op Batibouw verschillende oplossingen voor het eeuwige probleem van de te kleine opbergruimte. Blum stelt daarom de Space Tower ladekast voor als alternatief voor de standaard voorraadkast. Op die manier wil Blum het overzicht en de toegankelijkheid van de kastinhoud vergroten.

Extra ruimte

De Space Tower van Blum maakt maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en zorgt voor optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Op die manier zorgt Blum ervoor dat de kast tot wel 30% meer opbergruimte voorziet dan de traditionele en veelgebruikte apothekerskast. Met de Space Tower kan de gebruiker de inhoud dus simpelweg naar zich toe trekken. Daarbij openen de lades zich soepel en licht, ongeacht het gewicht van de inhoud.

 

Sterke lades

De Legrabox-lades in de Space Tower van Blum hebben slanke wanden. Hierdoor kunnen de volledige breedte en de volledige diepte van de kast gebruikt worden. De wanden hebben bovendien een glazen inzet aan de voor- en aan de zijkant. Die zorgt ervoor dat de inhoud van de lade goed in beeld blijft. De ladegeleiders kunnen tot 70 kilo dragen en kunnen dus ook zwaardere producten opbergen, zoals flessen. Ook dan kan de lade nog altijd soepel en maximaal worden uitgetrokken. De lades van de Space Tower zijn tevens in verschillende afmetingen leverbaar. Extra brede lades leveren een paar decimeter extra opbergruimte op. Dat is meer dan wat twee enkele kasten naast elkaar kunnen bieden. 

Deel dit artikel:
Onze partners