BOEK. ‘Kunnen wij het maken? Bouwstenen voor een feministische architectuurpraktijk’

Platform voor Architectuur & Feminisme (PAF) brengt een eerste publicatie uit: "Kunnen wij het maken? Bouwstenen voor een feministische architectuurpraktijk". De bundel bevat bouwstenen voor een meer gelijkwaardige en inclusieve sector die kwamen bovendrijven tijdens een eerste jaar van gesprekken bij PAF. Het is geen kant-en-klaar recept voor verandering, maar een vertrekpunt om te bouwen aan je eigen feministische architectuurpraktijk.

PAF (platform voor architectuur & feminisme) is een community waar vrouwen, en iedereen die zich betrokken voelt, kennis en ervaringen delen over de architectuursector in Vlaanderen en daarbuiten. Centraal staat hoe de werkcultuur en vastgeroeste normen in de sector het gebrek aan perspectieven mede veroorzaken, én hoe we vanuit alternatieve, feministische waarden kunnen vormgeven aan de architectuurpraktijk.

Het boekje ‘Kunnen wij het maken?’ zal steeds te koop zijn op PAF-avonden. Kan je er niet bij zijn? Geen nood, je kan het vanaf oktober ook ophalen in 2100 Deurne-Noord of online bestellen en bij je thuis laten leveren. Meer informatie vind je op de website van PAF.

Bron: PAF
Deel dit artikel:
Onze partners