BOSS paints lanceert trendkleuren voor 2020

Als reactie op de uitdagingen van de 21ste eeuw heeft BOSS paints de laatste kleurtrends gedefinieerd onder de noemer ‘Trendspecial 2020: colours of resistance’. Het vormt een palet dat de behoefte naar optimisme en positivisme voedt. Met de natuur in de hoofdrol selecteerde BOSS paints 27 kleuren, geclusterd rond 3 levensstijlen. 

‘(No) More Greys’, de eerste bundel, bestaat uit 7 opvallende kleuren die geïnspireerd zijn op high fashion. De reeks varieert van felrood tot denim en goud. Gebroken wit, zwart en geel zorgen dan weer voor contrast. Ze kunnen leiden tot verschillende combinaties en passen in meerdere interieurs. Bovendien komt ‘(No) More Greys’ uit in herfst-winter en lente-zomer combinaties.

Nevel en bloesems

De tweede groep heet ‘Super Natural’ en staat voor de kracht van de natuur. Dat vertaalt zich in 12 rustgevende tonen. De kleur van nevel, zonnegloed, bloesems, mossen, houtsoorten, schors en grassen vind je erin terug. Wat interieur betreft kan je de tinten vooral combineren met leder en linnen, gerecycleerde materialen en ronde objecten.

Last but not least omvat ‘Explore Reality’ 8 excentrieke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan reflecterende kleuren die energie uitstralen. ‘Explore Reality’ is voornamelijk bedoelt voor ruimtes met een creatieve sfeer, waar je bijvoorbeeld gerecycleerde plastics en gekleurd glas terugvindt.

Deel dit artikel:
Onze partners