Brabantia komt met vier nieuwe trendkleuren

Met de nieuwe kleuren Terracotta Pink, Pine Green, Mineral Cinnamon en Champagne steekt Brabantia een aantal van haar huishoudelijke producten in een nieuw jasje. De populaire afvalemmers NewIcon, Bo en Touch Bin, alsook voorraadbussen en broodtrommels zijn vanaf nu verkrijgbaar in deze trendy tinten. “Met enkele accessoires kan je het uiterlijk van je keuken, badkamer of bureau instant veranderen”, aldus Twan Verdonck, Creative Director bij Brabantia.

“Kleur is emotie. Bovendien helpen fijne kleuren je om van klusjes in huis een ritueel te maken. In ons leven spenderen we heel wat tijd aan klusjes en niemand vindt dat echt leuk. Als je daar handige producten bij kan gebruiken met mooie kleuren, dan creëer je meteen een fijne stemming. Onze vier nieuwe tinten geven alvast energie, elk op hun manier”, vertelt een enthousiaste Verdonck.

Terracotta Pink: blozend en zacht

Deze kleur straalt positiviteit en nuchterheid uit en past perfect in een interieur met lichte kleuren en warme materialen zoals hout. Terracotta Pink dringt zich niet op, maar is toch voldoende aanwezig om mensen in een gezellige en ontspannen vakantiestemming te brengen. 

Pine Green: rustig en stoer

Pine Green haalt de natuur in huis en brengt iedereen in haar omgeving tot rust. De donkergroene tint, geïnspireerd op een dennenwoud, staat mooi in zowel lichte als donkere interieurs, maar zou dankzij zijn stoere karakter ook perfect passen in een Scandinavisch interieur met veel houtaccenten. Bovendien gaat de kleur makkelijk samen met nóg meer groen. Een combinatie met planten zou dan ook niet misstaan.

Mineral Cinnamon: sterk en spannend

Mineral Cinnamon is vooral een stoere en spannende kleur met zelfs een beetje textuur. Huishoudelijke producten in deze roestkleurig tint doen het erg goed in een industriële setting of in een karakteristieke loft.

Champagne: luxueus en energiek

Zoals haar naam al doet vermoeden is Champagne een luxueuze en glamoureuze kleur die perfect is voor donkere ruimtes en badkamers, waar ze licht en energie binnenbrengt. Een samenvoeging van deze tint met zwarttinten of donkergrijs is eveneens een schot in de roos.

Deel dit artikel:
Onze partners