Caesarstone x GROHE SPA werken samen aan badkamercollectie op maat

Caesarstone, de wereldwijde leider in premium kwarts- en porseleinoppervlakken, is benoemd tot toonaangevende partner voor GROHE SPA - GROHE's vernieuwde premium submerk.

GROHE SPA laat consumenten, architecten en ontwerpers kiezen uit een zorgvuldig samengestelde reeks kleuren, materialen, afwerkingen en ontwerpen en koos Caesarstone voor het creëren van kraanhendels, waarin de tijdloze en duurzame kwartsontwerpen van het merk zijn verwerkt. Caesarstone heeft een gevestigde reputatie voor het ontwerpen en produceren van de meest verfijnde oppervlakken, die worden gebruikt in residentiële en commerciële gebouwen over de hele wereld. De luxe kranen van de GROHE SPA Atrio en Allure Brilliant Private Collections kunnen worden gecombineerd met Caesarstone aanrechtbladen met hetzelfde ontwerp en dezelfde afwerking om een perfecte, samenhangende combinatie van aanrechtblad of badkamermeubel en kraan te creëren.

Schoonheid van de natuur


De organische en duurzame oppervlakken van Caesarstone zijn geïnspireerd op de fascinerende schoonheid van de natuur en worden gecreëerd met een focus op design, wat Caesarstone's positie als wereldleider in design van oppervlakken heeft verzekerd. 5143 White Attica en 5100 Vanilla Noir, de twee kleuren die GROHE voor zijn SPA-collectie heeft gekozen, zijn geselecteerd vanwege hun opvallend elegante designs. White Attica roept de luxe op van een opulent wit marmer door de witte basis en de verleidelijke combinatie van donkere en lichte blauwgrijze aderen die over het oppervlak lopen. Vanilla Noir, aan de andere kant, heeft een rijke, donkere basis die wordt overspoeld met uitdijende romige vanille-aders, en straalt een stemmig, geraffineerd gevoel uit.


"Dankzij de Private Collections van onze beroemde productlijnen Allure Brilliant en Atrio kunnen deze bijzondere kranen worden gerealiseerd in een unieke en gepersonaliseerde omgeving. Onze partners en hun klanten kunnen hun eigen kraan ontwerpen op basis van hun favoriete kleur, afwerking, hendel of materiaalvariant - dit laat ons toe een ongekend niveau op vlak van maatwerk te bereiken", verklaart Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design, EMENA.

Mooie samenwerking

Caesarstone Global Head of Design, Mor Krisher, zegt: "We zijn gewend om Caesarstone ontwerpen op grote schaal te zien in badkamers en spa omgevingen. Het mooie aan deze samenwerking is de slimme complexiteit en precisie die GROHE heeft gebruikt om hun nieuwe Atrio en Allure Brilliant Private Collections te ontwerpen. Door een zeer doordachte aanpak worden Caesarstone oppervlakken met succes vertaald naar een kleinere schaal, waardoor een prachtige eenheid ontstaat tussen kraan en aanrecht wanneer gecombineerd met Caesarstone van hetzelfde ontwerp. Het resultaat is een complete look van unieke harmonie."


Krisher vervolgt: "GROHE is een absolute expert binnen zijn vakgebied, en we zijn erg enthousiast om deel uit te maken van deze innovatieve collectiepresentatie, in het bijzonder in de vertrouwde omgeving van Milaan."

Gezond door water

GROHE SPA spoort zijn klanten aan om gebruik te maken van de regeneratieve effecten van water. Het woord 'spa' komt van het Latijnse 'salus per aquam' en betekent 'gezondheid door water'. De badkamer is een privéruimte, een toevluchtsoord in hedendaagse huizen of uit de drukte van een commerciële omgeving. De GROHE SPA collectie is dan ook ontworpen om een holistische ruimte te creëren in privé-, horeca- en vrijetijdsomgevingen - een badkamer die alle zintuigen aanspreekt en de gebruiker in staat stelt de positieve effecten van water op lichaam en geest in zich op te nemen. De nieuwe GROHE SPA collectie gaat van uitgebreide kraancollecties, aanpasbare plafonddouches en ingewikkeld keramiek tot aanvullende accessoires en herdefinieert daarmee wat mogelijk is door design en technologie.


De kwarts- en porseleinen werkbladen van Caesarstone, die een vaste plaats hebben veroverd binnen de wereldwijde architecten- en designsector, behoren tot de hardste stenen oppervlakken op de markt en beloven de tand des tijds te doorstaan. De oppervlakken zijn niet-absorberend, stevig en veerkrachtig, hittebestendig en zowel vlek- als krasbestendig, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor commerciële projecten - van restaurantkeukens tot spa's en wellnesscentra, waar robuuste materialen nodig zijn die bestand zijn tegen water, hitte en olie. De kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid van Caesarstone maken het een ideale keuze.

Deel dit artikel:
Onze partners