Carpentier lanceert indoor trendkleuren voor elk interieur

Kleur zorgt voor de finishing touch in elk interieur. Samen met trendstudio Francq Colors heeft Carpentier Hardwood Solutions prachtige trendkleuren voor binnen ontwikkeld. Deze kleuren zijn geschikt voor de afwerking van hun houten designprofielen voor wanden en plafonds. Kies voor warme aardetinten zoals Terra of Almond, ga voor groen of kies juist voor serene kleuren. Ook diep grijs past perfect binnen de trend van dit moment.

In totaal lanceerde Carpentier Hardwood Solutions samen met Francq Colors zes nieuwe trendkleuren.

Forest & Lake: natuurlijke kleuren die rust uitstralen

De kleur Forest, met zijn intense en natuurlijke trend, brengt de natuur naar binnen en voegt verfijning en warmte toe aan elke ruimte. Geïnspireerd door het bos, heeft Forest een rustgevende werking die goed samengaat met zowel moderne als traditionele interieurstijlen. Het hout biedt een tactiele textuur en warmte terwijl de groene tint een gevoel van rust en balans toevoegt.

Lake, met zijn subtiele en koele tint, creëert een kalme en frisse sfeer in elke ruimte. Geïnspireerd door de serene kleuren van heldere meren, biedt deze kleur een verkwikkende uitstraling die moeiteloos te combineren is met diverse kleurenpaletten.

Elephant: diepe grijstint voor elegante interieurs

Elephant, een diepe grijstint, zorgt voor een subtiele elegantie en rust in elk interieur. Deze kleur harmonieert prachtig met houtaccenten, die een verfijnde textuur en chique uitstraling geven. Elephant kan naadloos worden gecombineerd met lichte tinten voor een frisse uitstraling of met rijke aardetinten voor een warmere sfeer.

Rose Red & Almond: levendige en zachte tinten

Rose Red voegt een krachtige en levendige uitstraling toe aan elke kamer. Deze diepe, rijke rozentint brengt luxe en warmte, ideaal voor het maken van een stijlvol statement. Het is een gedurfde maar verfijnde kleur die een uitnodigende en luxueuze atmosfeer creëert.

Almond, met zijn zachte crèmekleurige tint en een vleugje beige, biedt talloze stylingmogelijkheden. Deze kleur straalt rust en kalmte uit en is gemakkelijk te combineren met diverse kleuren en materialen, wat het een perfecte keuze maakt voor elke kamer.

Terra: warme en aardse uitstraling

Terra, een moderne aardetint geïnspireerd door terracotta en kleikleuren, creëert een warme en uitnodigende sfeer in interieurs. Deze rijke, natuurlijke tint voegt een gevoel van rust en gezelligheid toe, versterkt door de organische textuur van het hout.

Deel dit artikel:
Onze partners