Chill, de Belgische chaise longue die natuur en roestvrij staal combineert

De Chill Chair is een ontwerp van Zigmund Pront, het alter ego van het Brusselse designduo Annelies Veys en Britt Pevernagie. In alles wat hij creëert, zoekt Zigmund Pront de rust van natuurlijke vormen, kleuren, golven en ademhalingen. De Chill Chair weerspiegelt de spanning tussen natuur en cultuur en het staal waardoor het verwijst naar het wilde en wilde karakter van de natuur en het onvoorspelbare.

De Chill-stoelen zijn ook schommelstoelen, die een rustgevend en meditatief effect hebben, net als de natuur. Zijn schijnbare lichtheid brengt elegantie in de ruimte die het inneemt. Het uiteindelijke doel van Zigmund is om de stoelen terug te brengen naar hun plek in de natuur. Daarom kan zowel Chill buitenshuis als binnenshuis worden gebruikt. Deze stoelen, gemaakt in België, nodigen uit om te ontspannen. Ze zijn verfrissend, zwaaien, kronkelen en dansen.

De Chill Chair wordt eind september gepresenteerd tijdens Brussels Design September en meer specifiek als onderdeel van de Garden Suites LEON ° 16, een B&B aan de Witte de Haelen 16 in Brussel. De stoel zal 'Hey Jute' ontmoeten, een ontwerp van Alexander Marinus dat de voordelen van jute presenteert. Het evenement vindt plaats op zaterdag en zondag 21, 22, 28 en 29/9, tussen 14 en 19 uur.

Deel dit artikel:
Onze partners