Chillen in Repos en Grand Repos

De Vitra Repos en Grand Repos loungezetels, ontwikkeld in samenwerking met Antonio Citterio, werden in 2011 gelanceerd als een moderne loungestoel die technologie met gezellig comfort verenigt. Acht jaar later zijn beide modellen nog steeds actueel. "De loungezetels zorgen voor een ongekend comfort en een maximale flexibiliteit in uw woonkamer", klinkt het bij Vitra.

De ruim bemeten stoffering, de uitnodigende armleuningen en de hoge rugleuning geven deze elegante, draaibare loungezetels een sfeer van ultiem comfort. Dankzij het gesynchroniseerde mechanisme dat onder de stoffering verborgen is, kan men van een rechte positie gaan achteroverleunen om te rusten en de rugleuning in elke stand blokkeren.

De weerstand van de rugleuning kan manueel worden aangepast aan het gewicht van de gebruiker. Dit garandeert een maximaal comfort en een optimale steun in de lendenstreek bij elke beweging. Repos, Grand Repos en de bijbehorende Ottoman zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Meer info vindt u hier.

Deel dit artikel:
Onze partners