ClassicTeq: veelzijdig beglaasd binnenschrijnwerk met extreme afmetingen

Het metalen profielsysteem ClassicTeq van Eribel biedt een breed scala aan beglaasd binnenschrijnwerk. Van zwaaideuren over schuifdeuren tot vaste ramen en beloopbare vloeren, ClassicTeq levert ongeëvenaarde prestaties en een mooie esthetiek, ideaal voor projecten waar maximale transparantie en veelzijdigheid vereist zijn.

Een van de meest opvallende kenmerken van het ClassicTeq-systeem is het vermogen om extreme glasafmetingen tot wel zes meter voor vaste ramen te ondersteunen. Deze indrukwekkende afmetingen zorgen voor een ongeëvenaarde transparantie wat ClassicTeq onderscheidt op de markt. Dankzij de slanke, symmetrische opbouw en de afwerking in aluminium, staal of inox biedt het systeem een verfijnde esthetiek met onzichtbare scharnieren die zorgen voor een elegant en tijdloos ontwerp.

Innovatieve Ontwikkeling

ClassicTeq is ontstaan uit de pioniersgeest van brandwerende profielsystemen, met bescherming tegen brand van 30 tot 120 minuten zonder ingrijpende wijzigingen in onze productopbouw. Deze bewezen technologie stelt Eribel in staat om de meest complexe glaswandmodules te ontwerpen, te produceren en te installeren.

De ClassicTeq-deuren bevorderen de optimale circulatie binnen gebouwen en integratie van toegangscontroles is eenvoudig te implementeren.

Veelzijdig Toepasbaar

De ClassicTeq-productlijn is ontworpen om aan de behoeften van verschillende sectoren te voldoen, van commerciële gebouwen over erfgoed tot high-end residentiële projecten. Waar maximale transparantie en esthetiek vereist zijn, komt ClassicTeq tot zijn recht. Het tijdloze ontwerp en de flexibele toepassingsmogelijkheden maken het systeem geschikt voor langdurig gebruik in uiteenlopende omgevingen.

Een recent voorbeeld van de veelzijdigheid en kracht van ClassicTeq is te bewonderen in het nieuwe Casino van Middelkerke. Hier heeft Eribel een grote schuine wand van 40 meter breed en 5,5 meter hoog geplaatst. Deze wand volgt nauwkeurig de ellipsvorm van het gebouw waarbij de extreme afmetingen en complexe facetten perfect aansluiten op de architectonische visie. ClassicTeq is de ideale keuze voor ambitieuze bouwprojecten waar esthetiek, functionaliteit en innovatie samenkomen.

Bron: Eribel
Deel dit artikel:
Onze partners