Comfortabele en hippe barkrukken voor de keukenbar

Keukens zijn echte leefruimtes geworden die we liefst zoveel mogelijk verbinden met de woonkamer. Een keukeneiland die ook als bar fungeert, past prima in dat plaatje. Maar een bar heeft natuurlijk barkrukken nodig. En bij voorkeur krukken die niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Met nieuwe collecties in zowel metaal als hout wil Ethnicraft hoge ogen gooien.

N3 & Osso

De eenvoud van de N3 is wat hem net zo doet opvallen. Het lijnenspel doet denken aan een moderne Mondriaan. Is het nu eik of walnoot, het houten design past in elk interieur. 

Niet alleen past de Osso kruk overal, het effen hout en afgeronde zitvlak maken hem extra comfortabel. De ideale multitasker past onder de eettafel, het bureau en - dankzij de nieuwe verhoogde versie - nu dus ook onder de bar.

DC-collectie

Met de DC collectie bewijst Ethnicraft dat ze ook van andere markten thuis zijn. De stijlvolle combinatie van zwart metaal en grijze stof passen perfect bij het luchtige en toch stevige design van de DC stoel. Beschikbaar in maar liefst 3 verschillende hoogtes, met of zonder rugsteun.

Baretto & Facette

De Baretto geeft met zijn minimalistische ontwerp een luchtige indruk. Het zwarte metaal zorgt er echter voor dat de barkruk wel degelijk met zijn poten stevig op de grond staat. Een afgerond zitvlak uit eik brengt het geheel in balans.

Door de meerdere facetten in het hout van de vernuftige Facette wordt een soort schelp gecreëerd, die het zitten extra comfortabel maakt. Het metalen onderstel geeft alles een zwevende uitstraling.

Deel dit artikel:
Onze partners