Complete box JB QBE zorgt voor ruimte in ruimte

Nood aan een rustige werk- of vergaderplek binnen het ‘nieuwe werken’? Dan is de JB QBE van Beddeleem de geschikte oplossing. Deze complete box creëert op maat gemaakte afgescheiden ruimtes in landschapskantoren waar er nood is aan privacy. De vrijstaande box kan gebruikt worden om een bubbel of afgesloten ruimte in een grotere ruimte te voorzien en bestaat uit wanden, plafond, ventilatie, verlichting en zelfs meubilair.

Binnen het ‘nieuwe werken’ en nieuwe ontwikkelingen in de architectuur bieden losstaande modules steeds meer voordelen. De JB QBE van Beddeleem is een volledig modulair en circulair concept dat het plug-and-play principe hanteert. Het systeem is flexibel naar afwerking toe doordat het compatibel is met alle systeemwanden en plafondsystemen van Beddeleem. Hierdoor kan het ruimte-in-ruimte-concept volledig afgestemd worden op het totaalproject.

Het juiste design

De vrijstaande modules kunnen volledig op maat van de klant gerealiseerd worden, zowel qua afmetingen als afwerking. In zijn grootste afmeting beschikt het over ruimte voor acht personen. De JB QBE bestaat uit vier wanden en wordt gekenmerkt door negatieve hoeken op de vier buitenhoeken. Binnen het systeem kunnen dubbele glaswanden, JB PURE 50 en JB PURE 100, gecombineerd worden met de volle wanden JB 2000. Daarnaast kies je akoestische prestaties tot 51 dB. Met de volle JB 2000 wanden behaal je, naargelang de combinatie, een geluidsisolatie tot Rw 57 dB. Doordat je de volledige cube op maat kan ontwerpen, creëer je voor elk concept het juiste design.

Flexibele afwerking

Na de fabricatie plaatst Beddeleem de module meteen op de afgewerkte vloer. Bovenop de module wordt een kroon geplaatst die het geheel de nodige stevigheid en montage-mogelijkheden bezorgt. Hierin wordt ook het plafond geconcipieerd, de afwerking kies je helemaal zelf. Een metalen plafond, rotswoltegels, gestoffeerd, wat de klant maar wil. Boven de plafondtegels bevinden de isolatie en het ventilatiesysteem dat kan aangesloten worden op een bestaand ventilatiesysteem of stand alone kan functioneren.

Wat esthetiek betreft, kan de JB QBE helemaal naar de smaak van de klant aangepast worden. Er zijn eindeloze combinaties van houten, beglaasde en stoffen panelen tot zelfs een krijtbord.

Modulaire ruimtes

Alle onderdelen van de JB QBE kunnen hergebruikt en herplaatst worden. Indien je bijvoorbeeld op een tijdelijke kantoorlocatie behoeft hebt aan vergaderruimtes, kun je enkele modules plaatsen die later eenvoudig kunnen gedemonteerd en hergebruikt worden in een nieuwe kantooromgeving.

Ondertussen werd de JB QBE van Beddeleem al bij verschillende klanten geplaatst waaronder Daikin, Engie en PWC. Maar ook in scholen en openbare ruimtes kan de JB QBE voor verschillende toepassingen ingezet worden.

Bron: Beddeleem
Deel dit artikel:
Onze partners