Composietcassettes voor vlakke gevels met messcherpe lijnen

Ontwerpt u momenteel een vlakke gevel met een strak lijnenpatroon? Dan zijn de composietcassettes van Limeparts het overwegen waard. “Deze cassettes staan garant voor een onovertroffen scherpkantigheid, unieke kleurnuances en een onzichtbare bevestiging”, stelt de producent. 

Gevelcassettes in composiet lenen zich bij uitstek voor moderne, vlakke gevels. Het strakke karakter van de grote cassettes wordt bovendien versterkt door de messcherpe hoeken.

 

Scherpe belijning

Voor het plooien worden de composietplaten diep ingefreesd, dwars door de kunststofkern. Het resultaat: een super strakke gevel met een buitengewoon scherpe belijning, dankzij de kleine buigradius.

 

Verschillende kleuren mogelijk

De composietcassettes hebben een PVDF-laklaag als afwerking. Deze biedt een enorm scala aan kleuren en oppervlakteafwerkingen.

 

Gepatenteerd montagesysteem

Zoals alle geveloplossingen van Limeparts, worden ook composietcassettes onzichtbaar bevestigd met het gepatenteerde montagesysteem. Het systeem biedt ook praktische voordelen: elke individuele cassette kan te allen tijde eenvoudig individueel gedemonteerd worden, zonder gebruik van gereedschappen of andere tools.

Bron: Limeparts
Deel dit artikel:
Onze partners