COREtec® vloeren vallen in de prijzen tijdens Interiors Monthly Awards 2020

De meerlagige harde COREtec® klikvloeren van vloerfabrikant USFloors werden onlangs bekroond met de prijs voor “beste fabrikant van harde vloeren” tijdens de Britse Interiors Monthly Awards 2020, georganiseerd door B2B-interieurmagazine Interiors Monthly. Het is de eerste award van het jonge bedrijf in het Verenigd Koninkrijk.

“Sinds zijn introductie in 2012 heeft COREtec® een nieuwe betekenis gegeven aan meerlagige samengestelde vloeren”, reageert Andrew Kidd, hoofdredacteur van Interiors Monthly. “De vloer onderscheidt zich van concurrerende producten door zijn onderlaag van kurk en zijn stevige, waterdichte geëxtrudeerde kern, aangevuld met meerdere beschermende en slijtvaste lagen. Zijn extreem natuurgetrouwe hout- en steenontwerpen hebben de maatstaf voor de vloerenindustrie aanzienlijk verhoogd.”

CEO van USFloors International Jan Dossche is tevreden met de erkenning van Interiors Monthly. “COREtec® onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijke comfort. Op korte tijd groeiden de unieke en duurzame meerlagige harde vloeren van USFloors op wereldschaal uit tot dé referentie in de sector.”

Voortdurend innoveren

Het concept van de originele COREtec® vloer wordt voortdurend verbeterd en bijgestuurd. USFloors ontwikkelde in de loop der jaren bijvoorbeeld een aantal nieuwe kernen. Zo biedt PROcore extra bescherming tegen deuken en krassen en is daarmee ideaal voor drukbelopen vloeren. SOUNDcore maakt dan weer gebruik van USFloors’ geluiddempende technologie. COREtec® STONE, de meest recente evolutie, is ten slotte opgebouwd rond een harde minerale kern zonder PVC die extra stevigheid mogelijk maakt en schadelijke emissies de deur wijst.

Ook op vlak van uitwendig voorkomen blijft USFloors nog steeds innoveren. Zo brachten ze onder andere bijzonder realistische reliëfstructuren in register op de markt. Ondertussen beschikt het bedrijf over ruim tweehonderd decoren die ook in kleinere formules beschikbaar zijn.

Deel dit artikel:
Onze partners