De greeploze keuken met touchscreen

Van 21 februari tot en met 3 maart zet Batibouw zijn tenten weer op in Brussels Expo. Op het vlak van keukens is het onder andere uitkijken naar Collection 11 van Bauknecht. Met de nieuwe lijn wil de Amerikaanse fabrikant de trend van donkere, greeploze keukens naar een hoger niveau tillen.

Onder het motto 'hoe strakker, hoe liever' is greeploos is al een tijd geen uitzondering meer. Met Collection 11 speelt Bauknecht extra in op de trend. Het strakke design van deze nieuwe inbouwreeks combineert zelfs nog meerdere trends: de hang naar zwart, het gebruik van hoogwaardige materialen en de doorbraak van touchscreens in de keuken. Collection 11 valt op door zijn diepdonker karakter. Handgrepen en druk- of draaiknoppen uit inox verdwijnen, terwijl zwart glas en zwart matgeborsteld staal domineren. Een ingewerkte greeplijst zorgt voor een extra strakke vormgeving.

Touchscreens

Daarbovenop zijn alle inbouwtoestellen van Collection 11 uitgerust met een touchscreen om bijvoorbeeld recepten op te zoeken. De inbouwtoestellen van Collection 11 beschikken over een touchscreen kleurenscherm, dat je helpt tijdens het koken via My Menu. Zo kan je een voorgeprogrammeerd gerecht selecteren, terwijl het toestel vervolgens het beste kookproces bepaalt. Daarnaast kan je ook zoeken per ingrediënt en kan je kookprocessen personaliseren.

Collection 11 is beschikbaar vanaf juni 2019, maar is al vroeger te ontdekken op Batibouw, paleis 11, stand standnummer 11100.

Deel dit artikel:
Onze partners