De revolutie van ASSA ABLOY deurdrangers: flexibel & intelligent

Op de Polyclose-beurs van 17 tot 19 januari 2024 onthulde ASSA ABLOY een uitgebreid assortiment deurdrangers die de beveiliging en toegankelijkheid van gebouwen herdefiniëren. In een exclusief video-interview neemt Hans van den Brink, Product Marketing Manager, ons mee in de wereld van de flexibele en intelligente deurdrangers van ASSA ABLOY.

Veiligheid en Comfort

De deurdrangers van ASSA ABLOY bieden een complete oplossing, zowel mechanisch als elektrisch. Het fundamentele principe blijft hetzelfde: automatische sluiting van de deur om veiligheid (met name bij brand) te waarborgen en energie te besparen. Het kenmerkende van de elektrische deurdranger is de elektrische bediening, vaak geïntegreerd in een toegangscontrolesysteem voor geavanceerd beheer.

Wat maakt ze anders?

Het onderscheid ligt in de lange en rijke geschiedenis van innovatie en de expertise van ASSA ABLOY in deuroplossingen. Gemaakt in Europa, genieten de deurdrangers van ASSA ABLOY het vertrouwen van klanten in meer dan 150 landen wereldwijd. Een breed scala aan modellen kan vrijwel elk type gebouw voorzien van geschikte deurdrangers, voor beveiliging, thermische efficiëntie, brandbescherming en toegankelijkheid voor iedereen.

Technologische Innovaties

Innovatieve technologieën zoals Cam-Motion®, Close-Motion® en Free-Motion bieden klanten de ideale oplossing voor het sluiten van bijna elke deur.

Het video-interview met Hans van den Brink onthult hoe deze technologische vooruitgang de deurdrangers van ASSA ABLOY positioneert als de voorkeurskeuze voor degenen die hoogwaardige en geschikte deursluitoplossingen zoeken.

Ontdek het volledige interview om te begrijpen hoe de deurdrangers van ASSA ABLOY de markt revolutioneren door flexibiliteit, intelligentie en aanpasbaarheid te bieden.

Bron: ASSA ABLOY
Deel dit artikel:
Onze partners