DÉCO’START: esthetische rookkanaaloplossingen van Poujoulat

DÉCO’START van Poujoulat is een stijlvolle en functionele toevoeging aan THERMINOX rookkanalen. Dit innovatieve en gepatenteerde ontwerp verrijkt esthetisch elke houtverwarmingsinstallatie en is ontworpen om naadloos aan de basis van uw rookkanaal te passen.

Traditioneel zorgde de overgang tussen de uitgang van houtgestookte toestellen en het THERMINOX kanaal vaak voor een esthetische onderbreking. DÉCO’START adresseert dit probleem effectief door een visueel aangename overgang te bieden die de rookgasuitlaat elegant omsluit.

HET DESIGN VAN DéCO'START

Als onderdeel van de THERMINOX-familie van dubbelwandige geïsoleerde rookkanalen, kenmerkt DÉCO’START zich door zijn opengewerkte ontwerp. Dit zorgt voor een effectieve warmteafvoer en biedt duurzaamheid, beschikbaar in zowel ongelakte als gelakte inox afwerkingen. DÉCO’START is beschikbaar voor standaardmaten rookkanalen, variërend van 80 mm tot 200 mm.

Compatibiliteit en personalisatie

Ontworpen voor eenvoudige integratie met THERMINOX-kanalen, kan DÉCO’START gemakkelijk worden geïnstalleerd op apparaten waarvan de uitlaatdiameter overeenkomt met die van het kanaal. Het wordt geleverd met een aanpasbare verbindingsring om aan verschillende configuraties te voldoen en kan gepersonaliseerd worden met een keuze uit RAL-kleuren of een roestvrijstalen afwerking.

Eenvoudige installatie

DÉCO’START kan op twee manieren worden geïnstalleerd: samen met de installatie van een nieuw houttoestel en bijbehorend THERMINOX kanaal of aangepast door een erkende vakman wanneer geïntegreerd in een bestaand kanaal, om een perfecte pasvorm te garanderen.

Bron: Poujoulat
Deel dit artikel:
Onze partners