DELTA® gevelfolies: esthetiek en functionaliteit in perfecte harmonie

In de architectuurwereld speelt elk detail een rol, van de keuze van materialen tot de afwerking. Gevelbekleding is hierbij van cruciaal belang: het beïnvloedt niet alleen de structurele integriteit en energie-efficiëntie van een gebouw maar ook de esthetiek, vooral bij projecten met open voegen. Dörken Membranes speelt hierop in met geavanceerde oplossingen die aan beide behoeften voldoen.

Dörken Membranes begrijpt de uitdagingen waar architecten mee te maken krijgen. Daarom ontwikkelde de fabrikant de DELTA® gevelfolies die zowel esthetisch als technisch geavanceerd zijn, ideaal voor gevels met zowel open als gesloten voegen.

Doorgedreven bescherming voor isolatie

Deze DELTA® gevelfolies beschermen de isolatielaag optimaal tegen vocht en andere schadelijke invloeden. Dit is essentieel voor de werking van de isolatie en de energie-efficiëntie van het gebouw. De sleutel tot deze bescherming ligt in de unieke constructie: een scheurvast polyestervlies met een waterdichte en UV-bestendige coating. Met een Sd-waarde van < 0,02 m bieden DELTA® gevelfolies maximale bescherming, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Esthetiek met een extra dimensie

Naast functionaliteit, tillen DELTA® gevelfolies uw gevelbekleding naar een hoger niveau. De gekleurde varianten voegen een boeiende 3D-diepte toe aan uw ontwerp. Met de kleurrijke en UV-bestendige DELTA®-FASSADE COLOR PLUS folie verkennen architecten nieuwe ontwerpmogelijkheden voor gevels met open voegen.

Universele toepassingsmogelijkheden

Deze gevelfolies zijn breed inzetbaar. Ze kunnen achter diverse gevelbekledingsmaterialen geplaatst worden: hout, composiet, strekmetaal, panelen uit geperforeerd plaatstaal, glas of polycarbonaat. Open voegen tot 30 mm en zelfs 50 mm zijn mogelijk, met een maximaal aandeel van 50% van het totale oppervlak.

Ontketen creativiteit met DELTA® gevelfolies

Dörken streeft ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die beantwoorden aan de noden en verwachtingen van architecten. Met DELTA® gevelfolies kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en gebouwen ontwerpen die niet enkel mooi zijn, maar ook duurzaam en energiezuinig. Ontdek de mogelijkheden en breng je ontwerpen tot leven.

Bron: Dörken
Deel dit artikel:
Onze partners