Designverlichting creëert juiste sfeer in luxe penthouse aan het MAS

Dinsdag 8 oktober organiseerde kreon een persbezoek aan het luxe penthouse van Eric Van Tilburg (zaakvoerder van Indico Painting) en zijn vrouw Anne Van Aelst  in het hart van Antwerpen, aan Museum aan de Stroom (MAS). Ook intsite.be ging een kijkje nemen en trok grote ogen. Het ontwerp van architect Dieter Vander Velpen baadt in luxe en het eindresultaat is een schoolvoorbeeld van high-end wonen, met de gedetailleerde integratie van kreon-verlichting in het totaalconcept als rode draad.

Van een rustige villa in Kapellen naar een penthouse in het bruisende hart van Antwerpen. Eric Van Tilburg en zijn vrouw maakten enkele jaren geleden een weloverwogen keuze. “De kinderen verlieten het nest en ons huis was te groot voor twee om te onderhouden”, aldus Eric. “We hadden twee opties: het onderhoud uitbesteden of iets anders zoeken. Het werd optie twee en uiteindelijk hebben we voor het hart van Antwerpen gekozen. Onze nieuwe woonst moest vooral een constant vakantiegevoel creëren. En daaraan draagt ook de locatie bij. Het bruist hier van cultuur en horeca, en ieder weekend is er wel iets te doen. Bovendien ligt mijn bedrijf, Indico Painting, hier vlakbij. Dat is een extra troef.”

Dieter Vander Velpen

Het oog van Eric en zijn vrouw viel op een casco penthouse met zicht op het MAS. Eric Van Tilburg: “In onze zoektocht naar een architect kwamen we al snel bij Dieter Vander Velpen terecht. Ik kende Dieter en zijn kwaliteiten. Mijn vrouw en ik houden wel van mooi interieur, maar het is Dieter die er een geheel van kan maken. We werden meteen betoverd door zijn ontwerp. En het is ongelooflijk hoe dicht het eindresultaat aanleunt bij zijn renderings.”

Deel dit artikel:
Onze partners