Detremmerie introduceert nieuwigheden op Batibouw

In het voorjaar 2019 introduceert Detremmerie tal van aanvullingen op het succesvolle No Limit assortiment. Zo brengt de fabrikant van badkamermeubelen met dark ecru en cloud grey twee nieuwe matte kleuren op de markt. Beide kleuren spelen in op de matte trend van het moment en zijn leverbaar voor alle No Limit-kasten.

In het najaar van 2017 bracht Detremmerie reeds zwarte open frames op de markt, waar afgelopen zomer nog verschillende spiegels met zwarte frames aan toegevoegd werden. Nu maakt de fabrikant ook de Malibu straight (M2)-greep leverbaar in mat zwart. Deze greep is leverbaar op alle kasten waar ook de M1- en M2-greep uit rvs op van toepassing zijn.

Stoer of trendy

Wie de stoerdere look verkiest, kan ook kiezen voor een wastafel uit beton. Voor zowel de No limit 20 (toiletmeubelen) als de No Limit 45 ontwikkelde Detremmerie wastafels uit beton, in diverse afmetingen en twee beschikbare kleuren. Ga je liever voor de luxe en trendy uitstraling van marmer? Ook dat kan binnen het Detremmerie No Limit-programma. De marmeren wastafels en opzetkommen zijn in white, black en emparador brown beschikbaar voor verschillende No Limit-dieptes.

Detremmerie Architect

Naast de nieuwe matte kleuren, zwarte opleggrepen, wastafels uit beton en marmeren wastafels en opzetkommen word op Batibouw ook Detremmerie Architect gepresenteerd. Met het nieuwe Architect-programma gaat Detremmerie nog een stapje verder. Wastafels, spiegels en spiegelkasten op maat, waarmee u samen met een grote keuze aan onderbouwkasten (eventueel met kleine passtukken) uw meubel perfect op maat kunt laten maken. Hiervoor introduceert Detremmerie een nieuwe wastafel in Solid Surface waarbij je zelf de afmeting van het wastafelblad en de positie van de waskom kunt bepalen.

Deel dit artikel:
Onze partners