Detremmerie presenteert nieuwe badkamermeubelen tijdens VTWonen & Designbeurs 2020

Ook Detremmerie zal aanwezig zijn op de eerste digitale VTWonen & Designbeurs van 1 tot 31 oktober 2020. De Belgische producent van kwaliteitsvolle badkamermeubelen zal er zijn nieuwe marmerwastafels en RAL-kleuren komen presenteren aan de particuliere markt.

Naast de nieuwe opbouwwaskommen en marmerkleuren voegde Detremmerie nieuwe marmerwastafels met geïntegreerde wastafels op maat toe aan haar gamma. Deze tafels zijn eveneens in een keramische uitvoering beschikbaar. Daarnaast ontwierp het Belgische bedrijf samen met keramiekleveranciers twee dunne wastafels in vier matte kleuren met een inlegplaat waarover het water lijkt weg te parelen. Omdat de ronde vormen van de wastafels erg aanwezig zijn, nam Detremmerie ook Oval spiegels en kolom- en spiegelkasten op in haar assortiment. De No Limit Deluxe en No Limit Round kasten uit de bestaande collectie tot slot zullen – afgezien van de tien basiskleuren – in maar liefst 250 nieuwe RAL-kleuren leverbaar zijn.

“Detremmerie is een jong en dynamisch bedrijf dat zich steeds snel weet aan te passen aan de noden van de markt. Door het wegvallen van onze vaste fysieke beurzen in 2020, VTWonen & Design Amsterdam en Interieur Kortrijk, zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Zo hebben we onze klanten onder meer diverse filmpjes en e-learning bezorgd”, vertelt CEO van Detremmerie Koen Ducatteeuw. “Hoewel de VTWonen & Designbeurs Amsterdam dit jaar niet fysiek doorgaat, hebben we er alle vertrouwen in dat Sanoma met zijn diverse woonbladen deze eerste digitale editie tot een goed einde zal brengen. De digitalisering zet zich ten volle door.”

Deel dit artikel:
Onze partners