Detremmerie verfijnt assortiment wastafels met nieuwe kleuren en ontwerpen

Aan het begin van het 2020 bracht Detremmerie reeds marmeren en keramieken wastafels met geïntegreerde ronde waskommen op de markt. De Belgische producent van kwaliteitsvolle badkamermeubelen blijft echter innoveren. Met op maat gemaakte wastafelbladen in verschillende kleuren en wastafels in verscheidene uitvoeringen tracht het bedrijf haar klanten ook tijdens dit bijzondere jaar te verrassen.

De innovaties van Detremmerie zijn subtiel, maar daarom niet minder waardevol voor de klant. Zo kunnen de marmeren wastafelbladen vanaf nu op maat besteld worden in maar liefst acht kleuren. Consumenten hebben daarnaast de keuze tussen een vrij hangend blad van 10 centimeter dik of eentje met een dikte van 2 centimeter om op het meubel te plaatsen. De wastafel zelf is beschikbaar in een rechthoekig en aflopend model en bovendien volledig behandeld tegen vetvlekken.

Voorgenoemde nieuwigheden zijn ook van toepassing op de keramieken wastafels en wastafelbladen. Wie kiest voor zo’n keramische waskom, kan deze voortaan bovendien in een flinterdunne variant bestellen, beschikbaar in vier matte kleuren.

Detremmerie dacht eveneens aan klanten met een voorkeur voor kleur in de badkamer. Een zwarte of witte wastafel in combinatie met een opvallende trendkleur behoort voortaan tot de mogelijkheden, vermits de No Limit Deluxe collectie leverbaar is in 210 RAL-kleuren. Dat indrukwekkende kleurenpallet werd tevens verder uitgebreid naar de No Limit Round collectie van de badkamermeubelenproducent.

Wilt u een combinatie eerst uittesten voor u een aankoop doet? Op de website www.bathroomconfigurator.be kunt u uw badkamermeubel zelf samenstellen.

Deel dit artikel:
Onze partners