Dôme Deco verzorgt inrichting sterrenrestaurant RSC Anderlecht

Met de overname van RSC Anderlecht door Marc Coucke werd beslist om het restaurant St.Guidon in een nieuw kleedje te steken. Voor die restyling werd een beroep gedaan op Dôme Deco, het bekende Limburgse interieurlabel. Het bekende restaurant bevindt zich in tribune 2 van het Vanden Stockstadion, had een Michelinster en staat hoog aangeschreven in culinaire gidsen.

“We zijn als bedrijf voortdurend in beweging. Sinds enkele jaren richten we ons op de retailmarkt in  binnen- en buitenland”, vertelt Dôme Deco-zaakvoerder Stefan Verheyen. “Nu zijn we ook actief in de Belgische projectmarkt. Vooral voor inrichtingen van restaurants, hotels en kantoren in het hoger segment wordt er beroep gedaan op ons bedrijf. Ik ken Marc Coucke al vele jaren en we zijn ook actief betrokken geweest bij de herinrichting van zijn hotels in Durbuy. De samenwerking voor de St. Guidon was dan ook evident.”

Horeca-projecten

Dôme Deco ziet dit restaurant als een mooie aanvulling op de projectlijst, waarop ook hotel Terhills in Maasmechelen, Dinner On The Lake en de B&B’s van de Slagmolen en Vivendum pronken. Stefan Verheyen: “De opdrachten komen meestal binnen via architecten of via de eigenaar/investeerders. Zo werd indirect ook meegewerkt aan de realisatie van Alden Biesen, het Parkhotel in Hasselt en de styling van hotel La Butte aux Bois in Lanaken.”

Dôme Deco telt een 25-tal medewerkers en is gespecialiseerd in de distributie van een totaal interieurconcept bestaande uit meubilair en woonaccessoires met een sterke ‘cosmopolitan’ identiteit. De kantoren, een showroom van 800m² en de magazijnen zijn gevestigd in Dilsen-Stokkem.

Deel dit artikel:
Onze partners