Douchen zonder risico’s

De nieuwe Croma E-lijn van hansgrohe maakt van een moderne badkamer een veilige omgeving voor elk gezin. Croma E heeft een mooie vorm, met het nieuwe SoftCube Design met subtiel afgeronde hoeken. Ook bevat ze de straaltechnologie van hansgrohe en nieuwe functies voor optimale veiligheid. Dankzij de CoolContact-koeltechnologie behoren risico’s op brandwonden bij contact met de kranen definitief tot het verleden. De SafetyStop-functie op de greep van de thermostaat voorkomt dat het douchewater te heet wordt.

Een gezinsbadkamer is een leefomgeving op zich. Voor nieuwsgierige kinderen is het een plaats om te experimenteren en zich te vermaken met alles wat ze vinden: van rubberen badeendjes over douchekoppen tot de warmwaterstraal. Dankzij de nieuwe functies van de Croma E-lijn kunnen ouders hun kinderen in alle rust laten spelen. Croma E bevordert ook de autonomie. Het zal niet lang duren voordat jouw kind alleen een douche zal kunnen nemen.

Geen gevaar op brandwonden

De CoolContact-koelingstechnologie verhindert dat de thermostaatbehuizing te heet wordt en voorkomt zo brandwonden. Het koude water dat uit de leiding via de wandaansluiting rechts de thermostaat binnenstroomt, wordt langs de achter- en bovenkant van de douchekolom geleid, naar de thermostatische mengkraan links. Het warme water wordt rechtstreeks naar de thermostatische mengkraan geleid. Het water dat uit de mengkraan komt, wordt langs de achter- en onderkant van de douchekolom geleid, rechts van de aan-/uitklep. De SafetyStop-functie op de greep van de thermostaat vermijdt ongelukken als gevolg van onoplettendheid en garandeert dat de douche nooit gloeiendheet wordt.

Badkamer onder controle

Met de nieuwe houder kan je de douchekop eenvoudig op de juiste hoogte vastzetten. Croma E is voorzien van de Select-functie, waarmee je intuïtief tussen de SoftRain-, IntenseRain- en Massage-stralen kan schakelen, voor een douche volgens de stemming en de wensen van de gebruiker. Een dergelijk arsenaal zou niet compleet zijn zonder de grote hoofddouche met RainAir-stralen, een regendouche waarvan de druppels met lucht worden verrijkt voor een zacht gevoel.

Bovendien is de douche onderhoudsvriendelijk dankzij functies die het reinigen vergemakkelijken. Zo kan je de stalen schijf van de hoofddouche verwijderen en beschermt de QuickClean-functie tegen kalk en vuil.

Deel dit artikel:
Onze partners