Easypath® voetpad aangelegd bij kasteel Engelhof in Houthalen-Helchteren

Ecobeton installeerde het nieuwste Easypath® voetpad in de binnentuin van Kasteel Engelhof, gelegen nabij Hengelhoef in Houthalen-Helchteren. Dit tijdelijke voetpad, gerealiseerd met hoogwaardige prefab elementen, illustreert een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

De keuze voor Easypath® was een bewuste beslissing door de opdrachtgever die een tijdelijke maar duurzame oplossing zocht. Het voetpad is niet alleen veilig door de anti-slip toplaag, maar ook flexibel - het kan verplaatst en hergebruikt worden, wat de duurzaamheid ten goede komt. Kristof Vanvelk, Real Estate Manager van de groep MSI, benadrukt hoe de unieke eigenschappen van Easypath®, zoals de wigverbinding die de platen koppelt, zorgen voor extra comfort en gebruiksgemak.

Aandacht voor veiligheid en duurzaamheid

Het Easypath® systeem biedt niet alleen een veilige loopervaring, vooral belangrijk tijdens evenementen en bij regenweer, maar draagt ook bij aan de esthetiek van de locatie. Het pleintje binnen het voetpad toont een slimme verbindingstechniek die zorgt voor een naadloze en aantrekkelijke uitstraling.

Professionele uitvoering door Martens Wegenbouw

De aanleg van het voetpad werd vakkundig uitgevoerd door Martens Wegenbouw. De efficiënte afhandeling van eventuele problemen door Ecobeton Water Technologies binnen 24 uur toont de hoge mate van klantenservice en projectondersteuning die de opdrachtgever ten zeerste waardeerde.

Bron: ecobeton
Deel dit artikel:
Onze partners