eCLIQ: de perfecte samensmelting van mechanische en elektronische veiligheid

Tijdens de recente Polyclose-beurs, die doorging van 17 tot en met 19 januari 2024, deelde Product Marketing Manager Koenraad Lafaut boeiende inzichten over het mechatronische eCLIQ-vergrendelingssysteem, gepresenteerd op de stand van ASSA ABLOY. Deze innovatieve technologie biedt een geïntegreerde aanpak voor de behoeften van toegangscontrole.

Veiligheid, betrouwbaarheid, eenvoud

Het eCLIQ-systeem, veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, haalt zijn kracht uit geavanceerde micro-elektronische technologie in de programmeerbare waterdichte sleutel en het compacte cilinder. Deze combinatie biedt maximale veiligheid om te voldoen aan de meest veeleisende eisen voor toegangscontrole.

De oplossing voor verloren sleutels

Geen zorgen meer over verloren sleutels. Elke eCLIQ-sleutel is individueel programmeerbaar, waardoor eenvoudige intrekking van toegangsrechten mogelijk is en de veiligheid van uw locatie wordt versterkt.

Vereenvoudigd toegangsbeheer

Beheert u dagelijks meerdere sleutels? Een enkele programmeerbare sleutel kan nu elke deur, lift, poort of machine in uw gebouw openen. De eCLIQ-sleutels, duurzaam, compact en eenvoudig opnieuw te programmeren, bieden tijdelijke en tijdgebonden toegangsrechten voor elke medewerker of dienstverlener.

Elektrische voeding en veiligheid

Een ingebouwde batterij voedt elke programmeerbare sleutel, zorgt voor de goede werking van programmeerbare cilinders en hangsloten, en waarborgt de veiligheid van elke gegevensoverdracht.

Ontdek het volledige interview met Koenraad Lafaut om in detail te duiken in de revolutie die het eCLIQ-systeem van ASSA ABLOY teweegbrengt in elektronische beveiliging. Deze technologie herdefinieert eenvoud en efficiëntie om u een geavanceerde oplossing te bieden.

Deel dit artikel:
Onze partners