Een deur met flair

Een interieur wat extra’s geven kan bijvoorbeeld door het deurblad hetzelfde af te werken als de wand. Standaard kies je dan voor pleisterwerk of gipsplaten, maar er zijn heel wat andere opties mogelijk om net dat tikkeltje meer te creëren. Xinnix Door Systems bezorgt je inspiratie.

Frame voor vlakwandig resultaat

Xinnix is producent van systemen voor vlakwandige binnendeuren. Zowel voor draai-, schuif- als pivotdeuren hebben ze wel iets in hun gamma. Het aanbod wordt verder aangevuld met de bijhorende deurkrukken, sloten, scharnieren en plinten voor een afgewerkt eindresultaat.

Speciale afwerkingen op deurblad

De meest gekozen variant is nog steeds de draaideur. Om deze net wat specialer te maken, kan je opteren voor een niet standaard afwerking van het deurblad.

Bij een deur die je openduwt in de wand, kan je zelfs het standaard beslag gebruiken wanneer je kiest voor een speciale wandafwerking. Dit wil zeggen dat je geen andere scharnieren moet voorzien bij een duwende installatie. Wanneer je deur trekkend moet zijn, heb je wel nood aan aangepast beslag. Kies je voor HPL, fineer, tegel, steen, glas of spiegel? Met de A300-scharnieren van Xinnix Door Systems bijvoorbeeld kan je probleemloos een afwerkingslaag tot zes millimeter dikte op het deurblad bevestigen. Zo draait het deurblad iets verder uit, zodat de opleg niet beschadigd raakt bij het openen van de deur.

Bron: Xinnix
Deel dit artikel:
Onze partners