Een hygiënische badkamer met TwistFlush[e³]

Evolutionair, economisch en efficiënt: het TwistFlush[e³] toiletspoelsysteem van Villeroy & Boch stelt nieuwe normen voor spoelprestaties en -efficiëntie en zorgt voor uitstekende hygiëne in de badkamer. Nu voor het eerst op een aantrekkelijk prijsniveau in het instapsegment. De TwistFlush[e³] spoeltechniek wordt als eerste toegepast op de toiletten uit de vernieuwde en uitgebreide badkamercollectie Architectura.

TwistFlush[e³] maakt gebruik van de vortex spoeltechnologie die een krachtige waterwerveling genereert. Dit wordt beschouwd als het meest geavanceerde spoelsysteem op de markt. Drie jaar geleden begon Villeroy & Boch met TwistFlush voor optimale spoelprestaties en toilethygiëne in combinatie met een lager waterverbruik. Met TwistFlush[e³] is deze innovatieve technologie nu verder ontwikkeld voor de specifieke behoeften van openbare en commerciële sanitaire voorzieningen en woningbouwprojecten.

Economisch en waterbesparend

De nieuwe TwistFlush[e³] is niet alleen grondig maar ook waterbesparend. Er is slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en 3 liter voor een kleine spoeling. Dankzij de krachtige spoeling is één spoeling meestal voldoende. Dit maakt de TwistFlush[e³] zeer zuinig en waterbesparend, wat goed is voor zowel het milieu als de portemonnee. Bovendien overtreft TwistFlush[e³] de standaardeisen van de Europese norm EN997, wat het een duurzame keuze maakt zonder in te leveren op de prestatie.

Uiterst efficiënt

Dankzij de krachtige straal van wervelend water en een nieuw, intelligent ontworpen closet met gladde wanden zorgt TwistFlush[e³] voor een grondige spoeling van de gehele binnenkant van het closet. Hierdoor kunnen bacteriën en vuil moeilijk aanhechten. De toiletten met een TwistFlush[e³] toiletspoeling hebben geen spoelrand en zijn optioneel verkrijgbaar met de oppervlakteafwerkingen CeramicPlus en AntiBac, waardoor vuil nog minder kans heeft. Door het randloze ontwerp en de grondige spoeling zijn de TwistFlush[e³] toiletten snel en eenvoudig te reinigen voor optimale efficiëntie en hygiëne.

Geïntegreerd in het nieuwe Architectura toilet

TwistFlush[e³] is voor het eerst toegepast op de toiletten uit de vernieuwde en uitgebreide badkamercollectie Architectura. De vernieuwde wand-wc’s zijn verkrijgbaar met ronde of vierkante vormgeving, in vier verschillende maten inclusief een compact, ruimtebesparend model. Het Architectura toilet met TwistFlush[e³] is eenvoudig te installeren dankzij een open of verborgen ViFix bevestiging die installatie mogelijk maakt met behulp van de montagegaten voor de toiletzitting.

Bron: Villeroy & Boch
Deel dit artikel:
Onze partners