Eénpuntsluitingen en meerpuntsluitingen van ASSA ABLOY: Onmisbaar voor uw veiligheid op Polyclose 2024

Tijdens de Polyclose-beurs, gehouden van 17 tot 19 januari 2024, onthulde Tayfun Aykut, Channel Manager Distribution bij ASSA ABLOY, de nieuwste ontwikkelingen in het assortiment eénpuntsluitingen en meerpuntsluitingen tijdens een video-interview. Deze oplossingen, gepresenteerd op de stand van ASSA ABLOY, bieden een complete oplossing op de diverse behoeften van de woning- of commerciële sector.

Een compleet assortiment voor alle behoeften

ASSA ABLOY biedt een uitgebreid assortiment sloten, waaronder mechanische éénpuntsluitingen, solenoïde-sloten, gemotoriseerde sloten en meerpuntsluitingen. Deze diversiteit stelt hen in staat om nauwkeurig te voldoen aan de specifieke eisen van zowel de woningsector (appartementen en individuele huizen) als de commerciële sector. Ongeacht het vereiste beveiligingsniveau dragen deze oplossingen bij aan inbraakpreventie en bieden ze ook veiligheid in geval van brand.

Aanpasbaarheid en integratie

Innovatie bij ASSA ABLOY beperkt zich niet alleen tot beveiliging. Deze sloten kunnen worden geïntegreerd in toegangscontrolesystemen, waardoor een volledige oplossing ontstaat om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen. Tayfun Aykut legt uit hoe deze aanpasbaarheid klanten in staat stelt hun beveiligingsniveau aan te passen aan hun specifieke behoeften.

Veelzijdige bescherming

Of het nu gaat om de residentiële of commerciële sector, ASSA ABLOY-sloten spelen een cruciale rol in inbraakpreventie en zorgen voor ook voor veiligheid in geval van brand. De integratie van geavanceerde technologie versterkt het vertrouwen van gebruikers in deze innovatieve oplossingen.

Beveiliging herdefinieerd door ASSA ABLOY

Ontdek het volledige interview om in te zoomen op de details van het assortiment éénpuntsluitingen en meerpuntsluitingen van ASSA ABLOY. Deze korte presentatie benadrukt het voortdurende engagement van ASSA ABLOY voor innovatie en versterkt haar positie als marktleider op het gebied van veiligheid.

Deel dit artikel:
Onze partners