Eigentijdse touch voor badkamer

Detremmerie presenteert op Batibouw 2019 de vernieuwde collectie No Limit. De specialist in badkamermeubelen legt de nadruk op de opbergruimte in de kast, in combinatie met betonnen én marmeren wastafels en wastafelbladen. Ook nieuwe spiegels en spiegelkasten zijn te ontdekken in hal 7, stand 107B.   

De betonnen wastafels zijn heel actueel en in diverse breedtematen te verkrijgen. Ze kunnen worden uitgevoerd in lichte of donkere (zwarte) kleur. 

Ook de marmeren wastafels springen in het oog. Deze wastafels zijn leverbaar in wit, zwart of emparador brown. Ze geven zo elke badkamer een luxueuze touch. Bovendien is het mogelijk om de combinatie gepersonaliseerd samen te stellen met de bathroom configurator van Detremmerie. 

Zwarte frames in spiegels

De zwarte frames in spiegels geven een heel eigentijdse touch. De actuele spiegelkasten met sensor zijn fraai om zien en bieden extra opbergruimte.

Naast No Limit wordt ook de Architect-lijn gepresenteerd. Deze lijn gaat nog een stap verder dan de No Limit: het wastafelblad kan hier immers per centimeter worden besteld. Zo is het mogelijk om de nis tussen twee muren perfect in te vullen.

Deel dit artikel:
Onze partners