Energiezuinig en discreet verwarmen, koelen & ventileren: Jaga Clima Canal

Jaga bracht designvolle vloerconvectoren uit die een ideale klimaatoplossing bieden en discreet worden verwerkt in elk interieur.

VOLLEDIGE KLIMAATBEHEERSING, KRACHTIG EN DISCREET

De Jaga vloerconvectoren bieden de ideale klimaatoplossing, ze zorgen voor een comfortabele warmte én koeling bij een zeer laag geluidsniveau, zonder daarbij het zicht naar buiten te belemmeren. Bijkomend voordeel is een optimale verdeling van warme (of koele) lucht door de ruimte. Jaga Clima Canals bieden antwoord op koudeval bij grote glaspartijen. De neerwaartse koude luchtstroom bij glaswanden zorgt vaak voor een onbehaaglijk comfortgevoel Clima Canals creëren een warme luchtgordijn.

De koude luchtlaag van het raam wordt tegen de vloer aangezogen, opgewarmd en vermengd met de warmere bovenlucht, waardoor een evenwichtige en gelijkmatige comforttemperatuur wordt bereikt. Dit gebeurt extreem efficiënt door de plaatsing van de warmtewisselaar aan de raamkant van de put. Clima Canal is meer dan enkel een verwarming. De toestellen kunnen optioneel voorzien worden van een ventilatieaansluiting om volledig onzichtbaar te zorgen voor comfortabele en voorverwarmde luchtverversing. In combinatie met een warmtepomp wordt Clima Canal ook een krachtige koeler.

DOORDACHT DESIGN

Clima Canals staan voor krachtige klimaattechnologie in minimale inbouwdiepte. Na afwerking blijft enkel nog een rooster zichtbaar dat met een breed keuzegamma aan kleuren en materialen perfect aan de ruimte kan worden aangepast. Het volledige binnenwerk wordt onzichtbaar doordat alle interne onderdelen donkergrijs gelakt zijn. De Jaga vloerconvectoren bieden dus de ideale klimaatoplossing, zowel vanuit energiezuinig als esthetisch perspectief. Houd bij het plaatsen van raamdecoratie rekening met de ruimte tussen het kanaal en het raam. Gordijnen mogen niet over het toestel hangen. Voor optimaal comfort loopt de vloerput bij voorkeur over de hele lengte van het raam.

KWALITEIT ZONDER TOEGEVINGEN

Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals koper en aluminium voor de warmtewisselaar en elektrolytisch verzinkt staal voor de put, zorgt voor een perfect roestvrij eindproduct. Daarbij worden alle onderdelen zorgvuldig gelakt met een UV-bestendige polyesterlak van de hoogste kwaliteit. 

VERWARMEN ÉN KOELEN MET WARMTEPOMP

Door zijn lage waterinhoud en hoge warmtegeleidingscoëfficient voor lage aanvoertemperaturen is de Clima Canal de ideale match voor uw warmtepomp en kunnen de toestellen, ook bij lage aanvoertemperatuur, vlot reageren op uw warmte- of koelvraag.

Kies -afhankelijk van de gebruikers koelbehoefte- voor Light of Deep Cooling. Clima Canal 08 is ideaal voor Light Cooling (niet condenserend koelen). Clima Canal 10, 13 en 19 zijn voorzien van condensafvoer en uitermate geschikt voor Deep Cooling (condenserend koelen). 

Bron: Jaga
Deel dit artikel:
Onze partners