ETICS-gevelpleistersysteem van Willco Products: prijsbewust en duurzaam

Het kiezen van de juiste gevelafwerking kan een behoorlijke uitdaging zijn. De gevel moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan energetische normen en binnen een redelijk budget passen. Om de zoektocht te vergemakkelijken, introduceert Willco Products het esthetische, prijsbewuste en energetische ETICS-gevelpleistersysteem.

ETICS staat voor External Thermal Insulation Composite System, oftewel buitengevelisolatiesysteem. Dit systeem is ontworpen om de thermische prestaties van gebouwen te verbeteren, wat leidt tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast kan ETICS zowel in nieuwbouw als renovaties gebruikt worden aangezien het eenvoudig aan te brengen is op bestaande gevels zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden.

Waarom kiezen voor ETICS?

ETICS biedt uitstekende isolatie, beschermt tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur van een gebouw. Na het recente energiedebacle is het duidelijk hoe cruciaal goede isolatie is, niet alleen voor het comfort binnen, maar ook voor het milieu buiten.

Sierpleister: de beschermende buitenschil

De sierpleister vormt het gezicht en de beschermende buitenschil van het ETICS-systeem. Deze laag houdt de ondergrond droog en beschermt de bewoners tegen alle weersinvloeden, terwijl het de gevel jarenlang mooi houdt. Bij Willco Products kun je kiezen uit een breed scala aan sierpleisters, elk ontwikkeld met het oog op onderhoudsvriendelijkheid en bestendigheid tegen het grillige Belgische klimaat.

Willco Care: nazorg voor de gevel

In België, met zijn uitdagende klimaat, is de keuze van een duurzame sierpleister cruciaal. Willco Products heeft systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de crepi langer schoon blijft en biedt een uitgebreid nazorgprogramma, Willco Care, om je gevel zo lang mogelijk fris en proper te houden.

Deel dit artikel:
Onze partners