EXPO. Groepstentoonstelling Across on Tour overzomert in Brussel

Na een tournee door België om hun werk te presenteren, installeren de acht jonge architectenbureaus Bauclub, Every Island, Laboratoire, Linto Architecture, Pashenko Works, Sophia Holst, Studio Ruben Castro en Wissel Architectuur Studio zich deze zomer in het MAD in Brussel voor een groepstentoonstelling. Deze jonge bureaus stellen hun architectuurpraktijk voor in reactie op het gemeenschappelijk thema Transformatie aan de hand van één project, weergegeven in maquettes, tekeningen, foto's,...

Na een eerste groepspresentatie in november in Doornik en in maart in Antwerpen tonen Bauclub, Every Island, Laboratoire, Linto Architecture, Pashenko Works, Sophia Holst, Studio Ruben Castro en Wissel Architectuur Studio opnieuw hun werk, en dit nog 2 september in het MAD in Brussel. De acht jonge architectenbureaus afkomstig uit alle hoeken van België stellen er hun architectuurpraktijk voor in reactie op een gemeenschappelijk thema Transformatie.

De Across cyclus werd gelanceerd in 2018 en maakt deel uit van de Across Lectures. Daarin krijgen acht Franstalige en Nederlandstalige bureaus de kans om hun architectuurpraktijk voor te stellen aan de hand van één of meerdere projecten, en hun aanpak te formuleren. De tentoonstelling in MAD loopt nog tot zaterdag 2 september en is gratis te bezoeken.

Bron: VAi
Deel dit artikel:
Onze partners