Fashionboetiek Viva schittert met nieuwe Arturo PU-gietvloer

Op het Marie-José plein in Oostende werd fashionboetiek Viva in een nieuw jasje gestoken. “Easy-to-wear, modieus en toegankelijk”, staat er op de Viva-website te lezen. En daar hoort natuurlijk een dito winkelomgeving bij. Eigenaar Peter Goemaere schakelde Devafloor in om de 250 m² Arturo PU-gietvloer te plaatsen.

Met verschillende filialen aan de Belgische kust legt Viva het accent op betaalbare mode in een nieuw en hedendaags kader. Trendy casual wear, elegante stadskledij en moderne klassiekers voor modebewuste dames en heren. “Topkwaliteit aan een correcte prijs”, klinkt het. Een perfecte locatie dus voor een mooie Arturo gietvloer.

Time is money

Zoals vaak bij een renovatie, was er ook hier een tijdsdruk. Daarom koos Devafloor ervoor om de primer en schraaplaag in 1 laag te plaatsen. De Arturo EP6200 is hiervoor het perfecte product omdat het zich makkelijk laat verdelen en heeft dankzij zijn ontluchtingsadditief minder kans op blaasjes na doorharding. Bovendien zorgt het toegevoegde pigment ervoor dat eventuele onzuiverheden makkelijker zichtbaar zijn en dus sneller kunnen gerepareerd worden.

Vervolgens werd de taai-elastische gietlaag Arturo PU2060 geplaatst. De uitzonderlijk goede vloei en ontluchting zorgen ervoor dat dit een heel makkelijk te verwerken PU-gietlaag is. Er werd gekozen voor de crème-witte kleur RAL 9001. Als afwerking werd gekozen om de gietlaag tweemaal gekleurd te overlagen. Hiervoor werd de 2-componenten watergedragen UV-resistente toplaag PU3320 gebruikt. Het volledige systeem voldoet aan alle VOC-normen en heef een goede mechanische en chemische resistente.

Compleet verhaal

De keuze om Arturo te gebruiken op deze werf was erg bewust. Bob Van Thielen, zaakvoerder van Devafloor: “kwaliteit en prijs zijn één ding, maar bij Arturo gaat het om zoveel meer. De verwerkbaarheid van de producten, de stalenkoffers en stalenservice, de marketing in het algemeen, de technische en commerciële ondersteuning, de locatie waar de producten worden geproduceerd ... Het is een compleet verhaal.”

Focus

Bob van Thielen richtte het bedrijf in 2000 op, samen met zijn vader Dany. Sinds 2015 bouwt vader Dany zijn activiteiten in het bedrijf stelselmatig af en staat Bob aan het hoofd van het bedrijf. Dankzij eerdere werkervaringen beschikt Bob over meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van gietvloeren. Devafloor concentreert zich voornamelijk op industriële gietvloeren. Dankzij deze focus bouwden hun plaatsingsteams de afgelopen jaren een enorme expertise op. Elke gietvloer wordt met veel zorg en toewijding volgens de regels van de kunst geplaatst, met het beste resultaat tot gevolg.

Deel dit artikel:
Onze partners