Feestelijke heropening van bulthaup-showroom in Sint-Denijs-Westrem

Tijdens het Valentijnsweekend, van vrijdag 14 tot zondag 16 februari 2020, opent de bulthaup-showroom in Sint-Denijs-Westrem opnieuw de deuren na een maandenlange renovatie. Familiebedrijf bulthaup Van Damme Team koos voor warmte en huiselijkheid als basis voor de renovatie.

Hoewel de showroom 400 m2 groot is, werden het aantal getoonde keukens sterk verminderd. “We wilden terug naar de essentie: bulthaup-keukens zijn om in te leven, koken en genieten. De nadruk ligt bewust op meer gezelligheid, zoals je die ook thuis zou ervaren”, vertelt Katrien Van Damme. Vanaf nu worden open leefkeukens in de showroom afgewisseld met rustpunten zoals een salon of bureauruimte. Dankzij de combinatie van persoonlijke details, unieke designstukken en warmgekleurde muren heerst er bovendien een gemoedelijke sfeer. 

“De uitdaging bestond erin om met minder keukens toch meer te vertellen. Maar met verschillende slim uitgekiende keukenontwerpen benadrukken we de flexibiliteit en de kernwaarden van het merk bulthaup. We luisterden ook aandachtig naar de woonnoden van vandaag, met de uitwerking van een compacte mini-keuken als summum”, aldus Karel Van Damme.

Gelijktijdig met de toonzaal in Sint-Denijs-Westrem, kreeg ook de showroom van bulthaup Van Damme Team in Gent een grondige make-over.

Deel dit artikel:
Onze partners