Fields: streling voor oog en oor

Fields is gespecialiseerd in het verbeteren van de kwaliteit van het leefklimaat in een gebouw. “Met aandacht voor de specifieke vereisten en het doel van een bepaalde ruimte, akoestiek, klantwensen en budget transformeren wij uw interieur tot een gezonde, vitale ruimtelijke ervaring”, vertelt Marjan Veltkamp, de drijvende kracht achter Fields. Ook advies voorafgaand aan en tijdens een project behoort tot de mogelijkheden.

Fields ontwikkelt objecten met excellente akoestische kwaliteiten, die daarbovenop de essentiële sfeer van elk interieur omarmen en benadrukken. Bij het ontwerpen wordt steeds rekening gehouden met het architecturale karakter en doel van de ruimte. Marjan Veltkamp: “Alles gebeurt altijd in overleg met de klant.”

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een rode draad bij Fields. De objecten zijn exclusief lokaal geproduceerd en gemaakt van 100 % wol, met het Öko-label. Dit is een materiaal dat het geluid verzacht (werkt als een demper) en uitstekende isolatie-eigenschappen heeft, wat bijdraagt ​​tot de energieverdeling binnen een ruimte. Bovenal is het onbrandbaar met dank aan de productietechniek 100 % recyclebaar.

Over Marjan

Marjan Veltkamp maakt akoestiek verbeterende objecten. De oorsprong is altijd de natuur, het resultaat is een uniek handgemaakt object dat het werk- of leefgenot moet vergroten. Sinds haar opleiding begin jaren 80 aan de Academie voor Beeldende Vormgeving en 3D Design aan de Hogeschool voor de Kunsten, richt Marjan zich op ruimtelijke objecten. Als kunstenares kreeg haar werk een plek in diverse omgevingen. De opdracht om voor een directiekamer een object te ontwerpen, bleek bepalend voor haar verdere werk. Het object moest mooi zijn vormgegeven en tegelijkertijd de akoestiek verbeteren. “In die opdracht kwam alles samen. De liefde voor materialen, schoonheid en technische kennis om akoestiek te verbeteren”, aldus Marjan.

Deel dit artikel:
Onze partners