Flexibele ruimtes voor 'In the Yard' dankzij Beddeleem

In the Yard, het duurzame businesscentrum van de bedrijvengroep Camino (o.a. Durabrik) langs de E40 in Drongen biedt state-of-the-art kantoorruimte. Dit architecturale hoogstandje is kenmerkend door zijn gevel van repetitieve glaspartijen en muurvlakken die maximale flexibiliteit in ruimte-indeling mogelijk maken, perfect aangepast aan de behoeften van de huurders. Deze flexibiliteit werd mogelijk gemaakt door het gebruik van de JB systeemwanden van Beddeleem.

De 5.000 m² aan kantoorruimte benadrukt flexibiliteit door het gebruik van de innovatieve JB systeemwanden van Beddeleem, die gemakkelijk demonteerbaar en herplaatsbaar zijn. Deze modulaire oplossing stelt huurders in staat hun werkruimtes snel aan te passen aan veranderende vereisten zonder ingrijpende verbouwingen.

Esthetiek en functionaliteit met JB 2000 FRAME WOOD

Een opvallend nieuw element binnen het centrum is de JB 2000 FRAME WOOD wand. Deze wand combineert de esthetische waarde van hout met de duurzaamheid en veelzijdigheid van HPL met houtprint. Het resultaat is een uniforme, warme uitstraling van alle panelen, deurbladen en raamkaders, die met massief hout niet te realiseren is.

Transparant en modern design

De strakke glaskaders van het wandsysteem versterken het transparante en moderne karakter van de ruimtes. Dit design bevordert niet alleen een open en lichte werkomgeving, maar versterkt ook het gevoel van ruimtelijkheid binnen het gebouw.

Een werk- en ontmoetingsplek die comfort uitademt

In the Yard is meer dan alleen een business centrum; het is een plek die rust en comfort uitademt, ideaal voor werken, vergaderen en ontspannen. Deze locatie vormt een aantrekkelijke en inspirerende omgeving voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid, flexibiliteit en modern design.

Bron: Beddeleem
Deel dit artikel:
Onze partners