Geberit Bambini: kindvriendelijke sanitaire oplossingen

De Geberit Bambini serie zorgt voor kindvriendelijke sanitaire ruimtes, met een sterke focus op hygiëne en ergonomie. In april 2024 kreeg de reeks functionele verbeteringen en een fris assortiment aan kleuren, allemaal ontworpen om het onderhoud en de schoonmaak van de producten te minimaliseren.

Ergonomisch ontworpen voor kinderen

Moeten kinderen nog vaak begeleid worden als ze naar het toilet gaan? Staat het toilet te hoog of de kraan te ver weg? Of kunnen ze zelf niet doorspoelen? Geberit Bambini zorgt ervoor dat jonge gebruikers meer zelfstandigheid kunnen ervaren in de badkamer. Met toiletten aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen en groottes, evenals speelse wastafelontwerpen, moedigt de serie kinderen aan om zelfstandig hun hygiëne te beheren.

"De producten uit de Geberit Bambini reeks zijn ontworpen om aan te sluiten bij de fysieke behoeften van kinderen. Daarnaast maakt hun interactie met water zowel educatief als plezierig.", zegt Hüseyin Kaya, Product Manager Bathroom Systems van Geberit.

Hygiëne en ergonomie voorop

De 2024-update van de Geberit Bambini serie omvat geavanceerde wc's met verschillende zithoogtes en een Keratect-afwerking voor eenvoudiger onderhoud. Deze toiletten zijn uitgerust met Rimfree® technologie, wat betekent dat er geen rand is waar vuil zich kan ophopen, en de Softclose QuickRelease zorgt ervoor dat het deksel gemakkelijk verwijderd kan worden voor grondige reiniging.

Een speels en toegankelijk waslandschap

Het vernieuwde speel- en waslandschap van Geberit Bambini brengt een innovatief ontwerp samen met functionaliteit. Met tot drie niveaus in de wastafels, toegankelijk voor verschillende leeftijdsgroepen, creëert het landschap een leuke en interactieve omgeving. Deze zones, ontworpen als zachte golven, voegen een speels element toe dat kinderen uitnodigt om meer te leren over persoonlijke hygiëne op een leuke manier.

Kleurrijke en tijdloze ontwerpen

De Geberit Bambini serie is nu beschikbaar in zachte pastelkleuren die een rustgevend effect hebben op kinderen en prachtig kunnen worden gecombineerd in verschillende instellingen zoals kinderdagverblijven en kleuterscholen. "Deze kleurrijke elementen versterken niet alleen de esthetiek van de ruimte maar ondersteunen ook de emotionele en sociale ontwikkeling van de kinderen.", voegt Kaya toe.

Bron: Geberit
Deel dit artikel:
Onze partners