Gekleurde kranen: de kroonjuwelen van jouw badkamer

Waar vroeger tegels kleur brachten in de badkamer, is dat anno 2021 het kraanwerk. Om de huidige trends zoals hout en naadloos design extra cachet te geven, kies je voor kranen in een originele kleur. Bij X²O Badkamers kan je terecht voor de nieuwste Brushed-metaalkleuren die je in heel je badkamer kan doortrekken.

Wie bij badkamerrenovaties denkt aan veel breekwerk, denkt verkeerd. Gekleurd kraanwerk is namelijk dé manier om je badkamerinterieur op een makkelijke manier nieuw leven in te blazen. Naast de wastafelkranen verander je ook douchekranen, douchekoppen en badkranen in je favoriete kleur. Krijg je er niet genoeg van? Dan kan je zelfs de koudwaterkraan in het toilet mee aanpassen.

Brushed-metaalkleuren

Mat zwarte kranen zijn al enkele jaren een gevestigde waarde. X²O Badkamers vervolledigt nu het aanbod gekleurde badkamerkranen met varianten zoals de Brushed-metaalkleuren. De Brushed Gold, Rose Gold, CoolMetal en GunMetal hebben een typerend lichtgeborsteld kraanoppervlak. In combinatie met de originele metaalkleuren ontstaat zo een verfijnde, maar tegelijk stoere en matte look. De Brushed afwerking is bovendien makkelijk te onderhouden, krasbestendig en laat vrijwel geen vingerafdrukken achter.

Deel dit artikel:
Onze partners